Vallomás Hajdú Péter édesanyjától: fáj a szíve, már csak azt reméli, nem lesz sárdobálás

anya válóper Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter édesanyja nagyon szomorú, amiért - akárcsak ő - fia is elválik. Remélte, hogy erre Péter életében nem került sor, azonban így már csak abban bízik, hogy sikerül csendben letudniuk a válópert, sárdobálás nélkül.

Nagyon fáj Hajdú Péter édesanyjának szíve, de természetesen mindenben a fia mellett áll. Akárcsak sok évvel ezelőtt, amikor Kata az eljegyzés után elhagyta Petit... Most is édesanyjánál talál vigasztalást a műsorvezető, bár Zsuzsa remélte, hogy a fia nem megy keresztül ugyanazon, mint ő. A válás azonban nem kerülte el Hajdú Pétert sem.

Hajdú Péter édesanyja semmibe nem akar belefolyni Fotó: Mudra László /Origo

"Mindig azt reméltem, hogy Péternek sikerül, ami nekem sajnos nem, és egy boldog családban neveli fel gyerekeit, nem pedig vasárnapi apukaként kell Noncsi és Dávidka életében részt vennie.

Szomorúan látom, hogy a családunkban megismétlődik, aminek nem lenne szabad:

Péter és Kata útjai különválnak" - mondta a Story Magazinnak Péter édesanyja, Zsuzsa. Hozzátette, nem akar belefolyni a konfliktusba, csak Péterrel és a gyerekekkel foglalkozik. "Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de nem az a dolgom, hogy igazságot tegyek. (...) Azt csinálom, ami a kötelességem: Péter mellett állok, és imádom az unokáimat" - árulta el Zsuzsa, aki mindent megtesz azért, hogy Dávidka és Noncsi jól érezze magát. "Amikor az unokáimmal találkozom, igyekszem olyan miliőt teremteni, amelyben elfelejthetik, ami a szívüket nyomja" - tette hozzá Péter édesanyja, aki reméli, hogy fia és Kata között sárdobálás nélkül zajlik majd le a válóper, amit ezúttal Hajdú Péter kezdeményezett.

Exkluzív interjú Hajdú Péterrel: "Túl közel engedtem magamhoz egy kígyót"


Szinte naponta megjelenik egy újabb hír róla és a házasságuk válságáról. A tavalyi év az élete minden területén változást hozott. Ahogy Hajdú Péter jellemezte, a 2016-os év az árulás éve volt. A műsorvezető a Life.hu-nak elárulta, mi zajlott le benne az elmúlt időszakban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.