Egy nudista takarítókat foglalkoztató cég terjeszkedik, és most újabb alkalmazottakat keres. Nem kevesebbet, mint 16 ezret lehet náluk keresni óránként.

A Naturist Cleaners néven létrehozott cég Manchesterben terjeszkedik, és alkalmazottakat keres. A náluk dolgozók munkaköre semmiben sem különbözik egy átlagos takarító feladataitól: mosás, vasalás, porszívózás, portörlés és ehhez hasonlók.

Jól kereshetsz, ha pucéran takarítaszForrás: Thinkstock

Amiben viszont eltér, hogy a munkát szigorúan pucéran kell végezni. Természetesen meg is fizetik a főállású pucérkodást, 45 fontot keresnek óránként, azaz 16 ezer forintot. 

2 évvel ezelőtt Londonból indult a vállalkozás, most pedig már terjeszkedik. Azért tudnak ilyen magas munkabért fizetni a dolgozóiknak, mert a szolgáltatást is csak igen borsos áron lehet megrendelni. Aki igénybe veszi a Naturist Cleanerst, annak az első óráért 65 fontot, azaz 23 ezer forintot kell fizetnie, és 55 fontot minden további megkezdett óráért – írta meg a Manchester Evening News.

45 fontot lehet keresni a meztelen házimunkávalForrás: Thinkstock

A cég azonban azt hangsúlyozza, hogy a dolgozók nem vállalnak erotikus extrákat: semmilyen szexuális szolgáltatásra nem kérhetik meg őket, sőt, még hozzájuk érni sem szabad.