A Teréz körúti robbantásban megsérült járőrnőt meghatotta, hogy ennyien összefogtak értük

Forrás: MTI/Kovács Attila -
Teréz körúti robbantás járőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Teréz körúti robbantásban két járőr sebesült meg: Szabina és Laci azóta is lábadoznak. A járőrnő édesanyja elárulta, hogy bár fizikailag egyre jobb lánya állapota, lelkileg nagyon megviselték a történtek...

A Teréz körúti robbantás után nem sokkal el is fogták a merénylet elkövetésével gyanúsítható személyt, aki azóta is előzetes letartóztatásban van. A két rendőr pedig jelenleg is lábadozik a műtétek sorozata után. Szabina és Laci állapota már sokkal biztatóbb, de még vár rájuk néhány műtét. A járőrnő azonban édesanyján keresztül megüzente, meghatódott, hogy ennyien fogtak össze értük.

A robbantásban megsérült járőröket így támogatták a járókelők Forrás: MTI/Kovács Attila

„Köszönöm, hogy ennyien gondolnak ránk!" - idézte a Lokálnak lánya szavait a járőrnő édesanyja, aki elmesélte azt is, hogy Szabina gyerekkora óta rendőrnek készült, hiába hívták modellkedni is, ő kitartott az álma mellett. Azt is elárulta, hogy lányát különösen meghatotta, hogy olyan sokan aggódtak és összefogtak értük, a kollégák és jó barátok ráadásul jótékonysági koncertet is szerveznek nekik. "Alig akarta elhinni, hogy ilyen sokan összefogtak és hogy szinte egy ország aggódott értük. Bár még mindig sántikál kicsit, és nemcsak őt, de Lacit is műteni kell még fejsérüléseik miatt, a lelki része sokkal jobban megviselte" - mondta a járőrnő édesanyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.