Robert De Niro nyílt levélben védte meg kollégáját

Forrás: AFP/2008 Getty Images/Will Ragozzino -
Robert De Niro Hollywood levél Meryl Streep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétszeres Oscar-díjas amerikai színész nem akarta szó nélkül hagyni a Golden Globe-gálán történteket. Nyílt levelet tett közzé. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, a 74. Golden Globe díjátadó gálán Meryl Streep kapta a Cecil B. DeMille filmrendezőről elnevezett életműdíjat. A színésznő a köszönőbeszédében többször is utalt a frissen elnökké választott Donald Trumpra, aki igencsak negatív véleménnyel van Hollywood csillogó világáról. Trump Twitteren válaszolt a dologra: szerinte Meryl Streep az egyik legtúlértékeltebb színésznő. Robert De Niro úgy érezte, ezt nem hagyhatja szó nélkül.

Robert De Niro és Meryl Streep évek óta nagyon jó barátok Forrás: AFP/2008 Getty Images/Will Ragozzino

"Meryl

Nagy dolog, amiket mondtál. Ideje volt megmondani valakinek azt, amit gondol. Te egy finom eleganciával megáldott, erőteljes hangú nő vagy, aki inspirál másokat. Elég volt! Fontos, hogy ez a dolog mindannyiunknak szól.

Szeretünk téged.

Bob."

-olvasható a levélben. Még nem tudni, hogy a színésznő hogyan reagált a dologra, de biztosan jól estek neki a kedves szavak egy ekkora legendától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.