Kasza Tibi és Nacsa Olivér együtt koktélozik Miamiban

Forrás: redlemon -
fotó Nacsa Olivér Miami Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a népszerű műsorvezető már több napja élvezi Amerika mesés partjait, nem gondolta volna, hogy egy régi barátja is itt pihen éppen.

"Csekkolunk be a hotelbe, balra nézek a liftnél ácsorog egy Nacsa Olivérre emlékeztető figura....Biztos csak hasonlít, mondom....Mikor jobban megnéztem, eléggé hasonlított" - írta a kép mellé a sztár, aki biztosan nagyon meglepődött Olivér láttán. Kasza Tibi és párja több mint egy hete hagyta el az országot, hogy egy hosszabb pihenőre induljanak. Azóta mindketten örömmel posztolnak a közösségi oldalukra, főleg Manker, akit kedvese többször is megörökített már bikiniben.

Tinédzserek voltak, mégis oltár elé álltak http://www.life.hu/sztarok/20170112-olivia-wilde-oltar-ele-allt-sztarok-akik-tinikent-lettek-menyasszonyok.htmlBár fiatalon az ember minden őrültségben részt vesz, egy házasság azért mégsem ez a kategória. Kedvenc sztárjaink közül azonban akadtak páran, akik elég korán az oltár elé vonultak a szerelmükkel. Nézzük, meddig tartottak ezek a románcok. TV + SztárokOrigoÍgy gúnyolódik Havas Henrik Gesztesinhttp://www.life.hu/sztarok/20170113-havas-henrik-gesztesi-karolyon-gunyolodik.htmlHavas Henrik néhány nappal ezelőtt arról posztolt, hogy szerinte Gesztesi Liptai Claudiát siratja még mindig, azért iszik. A színész visszavágott: ő arról nyilatkozott, hogy a Tanár úr egykor szerelmes volt Clauba. Havas – állítja, hogy utoljára – újra posztolt a témával kapcsolatban. TV + Sztárok--Kiss Ádám vallomása: szörnyű tragédia miatt lett humoristahttp://www.life.hu/sztarok/20170112-kiss-adam-edesapja-halala-utan-menekulesnek-hasznalta-a-humort.htmlSzörnyű tragédiát követően menekül a humorhoz Kiss Ádám. A népszerű stand upos így dolgozta fel édesapja veszteségét. TV + SztárokOrigoSzexisek és sportosak, pedig jóval 50 felett járnak http://www.life.hu/sztarok/20170111-hollywood-legszexibb-szinesznoi-goldie-hawn-es-jane-fonda.htmlAki azt állítja, hogy ötven év felett egy nő élete véget ér, az vagy hazudik, vagy megőrült. Bár ilyenkor az élet nem válik könnyebbé, akadnak olyan sztárok, akik nemcsak a korukat viselik méltósággal, de egészséges életmódjuknak köszönhetően bomba formájukat is megőrizték. Íme, öt külföldi szépség. TV + SztárokOrigoTilla tudta, hogy nem mehet Oscarra a filmje, a Tiszta szívvelhttp://www.life.hu/sztarok/20170111-till-attila-tiszta-szivvel-cimu-filmjet-kuldte-magyarorszag-az-oscar-valogatora.htmlMint ismeretes, Till Attila Tiszta szívvel című filmjét küldte Magyarország a 2017-es Oscar válogatóra. Erről foggattuk most az alkotót. TV + SztárokOrigoNigériai hölgy lett Helsinki szépe: a finnek között elszabadult a pokolhttp://www.life.hu/sztarok/20170111-nigeriai-holgy-lett-helsinki-szepe-elszabadult-a-pokol.htmlNem nézik jó szemmel a finnek a szépségkirálynő-választásuk végeredményét. A győztes ugyanis egy nigériai származású hölgy lett. A közösségi médiában elszabadult a pokol, sokak szerint csak a politikai korrektség miatt került a lány fejére a korona. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.