Sarka Kata Hajdú Péter Madame Tussauds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pörögnek az események Sarka Kata és Hajdú Péter háza táján. Szombat reggel Kata tette közzé, hogy tisztában van azzal, férje megcsalta őt a házasságuk alatt. Azt is mondta, tudja, hogy Péter valaki mással utazik külföldre...

Nem sokkal később Hajdú Péter is reagált a vádakra, és kissé elszomorította, hogy Kata így kiadta kettejüket a nyilvánosságnak. Közben a külföldi sajtó rápörgött a Trump-sztorira, ami most biztosan nem könnyíti meg a család helyzetét.

Közben pedig úgy tűnik, Hajdú Péter megérkezett Londonba:

Pétert valaki lefotózta Madame Tussaud londoni múzeumában, ez pedig arra enged következtetni, hogy a tévés nem egyedül utazott az angol fővárosba. Vajon kivel utazott Londonba Hajdú Péter? Reméljük, hamarosan kiderül.

Rubint Réka kitálalt: ezt gondolja a rajongókról http://www.life.hu/sztarok/20170115-rubint-reka-velemeny-ezt-gondolja-a-rosszindulatu-emberekrol.htmlA 38 éves édesanya valószínűleg megelégelte a negatív kommenteket, ezért egy igen markáns hangulatú írást tett közzé az Instagram-oldalán. TV + Sztárok--Sarka Kata őt imádja: csókot is kapott! http://www.life.hu/sztarok/20170115-sarka-kata-kutyusa-cuki-fotot-posztolt-igy-ad-puszit-neki.htmlAz utóbbi napokban igazi viharfelhők gyűltek a gyönyörű családanya körül. Jelenelg mindenki arról a bizonyos Donald Trumpos estéről beszél. Most viszont megmutatta, kire számíthat mindig a bajban. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoCalidora: "Nem buzdítok senkit szavazásra"http://www.life.hu/sztarok/20170115-calidora-kiesett-a-dal-elso-adasabol-interjut-adott.htmlSuta szöveggel tovább lehet jutni, kis bátortalansággal viszont nem. Interjú Calidorával. TV + Sztárok--Szabó Zsófi október óta házas, de a hosszú házasság titkáról beszélhttp://www.life.hu/sztarok/20170115-szabo-zsofi-ez-a-hosszu-hazassag-titka-oszinte-vallomas.htmlA friss házasok egy, a Facebookra feltöltött videóban beszélgettek arról, hogy vajon mi lehet a hosszú házasság titka. Meglepő válasz érkezett. TV + SztárokOrigoHenderson Dávid: "Pozitív volt a zsűri felém"http://www.life.hu/sztarok/20170115-henderson-david-a-dal-elso-musoraban-lepett-fel.htmlHenderson Dávid nyitotta meg a 2017-es A Dal című műsort, az Eurovízió előválogatóját. Aztán pedig interjút adott a Life.hu-nak.TV + Sztárok--Istenes Bence szerint Sebestyén Balázs laza, flegma és felkészületlenhttp://www.life.hu/sztarok/20170115-istenes-bence-beszolas-szerint-o-nem-olyan-mint-sebestyen-balazs.htmlA fiatal műsorvezető a jelek szerint megelégelte, hogy sokan Sebestyén Balázs kiköpött másának tartják. Meglepő vallomás! TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.