A fiatal műsorvezető a jelek szerint megelégelte, hogy sokan Sebestyén Balázs kiköpött másának tartják. Meglepő vallomás! 

A Bors szerkesztősége egy igen vicces videóra bukkant Istenes Bence Facebook-oldalán. A sportról szóló adásban Bence karrierjéről is beszéltek. Ekkor esett pár szó Sebestyén Balázsról, akit ő nemcsak lazának, de flegmának és felkészületlennek is nevezett.  

Istenes Bence és Sebestyén Balázs most összecsaptakFotó: Zsigmond László/Life.hu

"Azt mondtam, hogy felkészületlen? Hát, neki van egy sajátos hozzáállása, nem tudnám egy szóval megfogalmazni. Valószínűleg csak azt akartam ezzel a videóban hangsúlyozni, hogy teljesen más karakterek vagyunk. Elkezdtek minket összehasonlítani, pedig teljesen más a stílusunk, és ez nem csak egy szakmabelinek, de egy néző számára is feltűnő. Ezt próbáltam meg kifejteni a videóban, de nem tudom, milyen szavakat használtam, most is nehéz megfogalmazni. Stohllal lehet ezt jól példázni: Stohl András és Sebestyén Balázs is egyaránt jó és vicces műsorvezető, mégsem hasonlították őket össze, amikor egyszerre vezették a VV-t. Minket Balázzsal valószínűleg azért vetettek össze, mert hasonlóan indult a karrierünk, és a külsőségekben jobban egyezünk, nagyjából azonos a magasságuk, a hajunk, ilyenek" - fejtette ki véleményét a lapnak Bence. A Bors Sebestyén Balázs véleményére is kíváncsi volt, ám ő csak annyit mondott, hogy nem kíván semmit hozzáfűzni a dologhoz.