A friss házasok egy, a Facebookra feltöltött videóban beszélgettek arról, hogy vajon mi lehet a hosszú házasság titka. Meglepő válasz érkezett. 

Csodálatos életszakaszba lépett az RTL Klub csinos műsorvezetője, ugyani a közelmúltban férjhez ment szíve választottjához, Kiss Zsolthoz. A pár azóta fülig érő szájjal tengeti mindennapjait és Zsófi elmondása szerint boldogabbak mint valaha is remélték volna. Mivel azonban a pár sok időt tölt külön, a rajongók kiváncsiak voltak, hogyan őrzik meg a boldogságukat.

Szabó Zsófi boldogabb, mint valahaForrás: facebook.com/SzaboZsofifanpage

"A hosszú házasság titka, ha nem vagytok sokat együtt a pároddal" - mondta Zsolt. A fiatalok azt is elárulták, hogy már azon is gondolkodnak, hogy Budapesten is keresnek maguknak egy állandó lakás a nyíregyházi mellett.

Szabó Zsófi szülés után visszatér a képernyőre:
Szabó Zsófi életében lassan közeledik a gyermekvállalás időpontja. Tavaly megtörtént az álomesküvő, kapott egy kutyát, és most a férjével közösen keresgélnek budapesti otthont, ahol majd születendő gyermekükkel szeretnének élni. Zsófi azt is elárulta, hogy leendő kisbabájuk nevéről is sokat beszélgetnek.