Donald Trump elnöki limuzinja hamarosan kész, és stílusosan 'A szörny' becenevet kapta. Elképesztő felszereltségű lesz az autó, a biztonság kedvéért még vért is szállítanak benne, ha az elnöknek épp arra lenne szüksége!

A híresztelések szerint hamarosan elkészül 'A szörny' névre keresztelt autó, ami Donald Trumpot fogja majd szállítani. Természetesen minden extrával felszerelt limuzin lesz.  Az ablakok golyóállók lesznek, az autó borítása pedig akár egy robbanást is képes átvészelni. Az ajtók és ablakok hermetikusan záródnak, hogy egy biológiai vagy kémiai támadás se tudjon kárt tenni az elnökben. 

Donald Trump szuperautója hamarosan elkészülForrás: AFP/Don Emmert

Ezenkívül a gumik is hihetetlenül strapabírók lesznek, de ha arra kerülne sor, a fémfelni is elég erős ahhoz, hogy elgurulhasson rajta 'A szörny'. Azon túl, hogy rengeteg extra biztonsági felszerelés lesz még az autóban, több fiola vér is helyet kap majd Donald Trump vércsoportjából. Így, ha az elnöknek esetleg vérre volna szüksége bármilyen sérülés miatt, a helyszínen el tudják látni – írja a Daily Mail