Donald Trumpot egy szuperautó furikázza: még vér is lesz a járgányban

Forrás: AFP/Don Emmert -
Donald Trump autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Donald Trump elnöki limuzinja hamarosan kész, és stílusosan 'A szörny' becenevet kapta. Elképesztő felszereltségű lesz az autó, a biztonság kedvéért még vért is szállítanak benne, ha az elnöknek épp arra lenne szüksége!

A híresztelések szerint hamarosan elkészül 'A szörny' névre keresztelt autó, ami Donald Trumpot fogja majd szállítani.

Természetesen minden extrával felszerelt limuzin lesz.

Az ablakok golyóállók lesznek, az autó borítása pedig akár egy robbanást is képes átvészelni. Az ajtók és ablakok hermetikusan záródnak, hogy egy biológiai vagy kémiai támadás se tudjon kárt tenni az elnökben.

Donald Trump szuperautója hamarosan elkészül Forrás: AFP/Don Emmert

Ezenkívül a gumik is hihetetlenül strapabírók lesznek, de ha arra kerülne sor, a fémfelni is elég erős ahhoz, hogy elgurulhasson rajta 'A szörny'. Azon túl, hogy rengeteg extra biztonsági felszerelés lesz még az autóban, több fiola vér is helyet kap majd Donald Trump vércsoportjából. Így, ha az elnöknek esetleg vérre volna szüksége bármilyen sérülés miatt, a helyszínen el tudják látni – írja a Daily Mail.

Nagy Feró 71 éves lett - felesége vigyáz rá, hogy csak keveset rosszalkodjonhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-nagy-fero-71-eves-felesege-vigyaz-mar-nem-bulizik-annyit.htmlA napokban ünnepelte 71. életévét a nemzet csótánya, Nagy Feró. Elképesztő formában van a sztár, minimum 20 évet letagadhatna.TV + SztárokOrigoTízmilliós lovakat vásárolt Pintér Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-pinter-tibor-szinesz-tobb-tizmillios-lovakat-vett-a-szinhazaba.htmlA színész Barcelonában vett három andalúz lovat, egyet pedig Magyarországról szerzett be, bőven leendő értékük alatt. Az állatokra még így is nagyon sok tanítás vár. TV + Sztárok--Milliókra perelik A klinika Udo Brinkmannját: ügynökének felejtett el jutalékot fizetnihttp://www.life.hu/sztarok/20170116-a-klinika-udo-brinkmannjat-milliokra-perli-uynoke.htmlEgykori ügynöke indított pert a nagy nőcsábász ellen. A klinika című sorozat Udo Brinkmannja ugyanis a vád szerint nem fizetett jutalékot. Ez akár 25 ezer eurójába, vagyis több mint 7 millió forintjába kerülhet. TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki 13 évesen Majka: vicces fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170116-majka-foto-a-musorvezeto-13-evesen-igy-meg-sosem-lattad.htmlA 37 éves rapper nosztalgiázott kicsit a hétvégén. Megmutatta, ő hogyan is "keménykedett" fiatalkorában. TV + Sztárok--Kourtney Kardashian egy szál melltartóban randevúzott Justin Bieberrel http://www.life.hu/sztarok/20170116-kourtney-kardashian-es-justin-bieber-igy-randizott-egymassal.htmlBár az énekes és a celeblány között 15 év a korkülönbség, a jelek szerint egyiküket sem zavarja a dolog. TV + SztárokAFPFásy Ádám szerint Zámbó Jimmy biztosan nem akart meghalni: tervei voltakhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-fasy-adam-szerint-zambo-jimmynek-tervei-voltak.htmlMindenkit megdöbbentet Zámbó Jimmy halálának híre, hiszen teljesen váratlanul történt a tragédia. Egyes álláspontok szerint a Király öngyilkos lett, de legjobb barátja szerint ez nem történhetett meg, ugyanis Jimmy új lemezt tervezgetett még a halála előtt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.