Fásy Ádám szerint Zámbó Jimmy biztosan nem akart meghalni: tervei voltak

Zámbó Jimmy Fásy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit megdöbbentet Zámbó Jimmy halálának híre, hiszen teljesen váratlanul történt a tragédia. Egyes álláspontok szerint a Király öngyilkos lett, de legjobb barátja szerint ez nem történhetett meg, ugyanis Jimmy új lemezt tervezgetett még a halála előtt.

Zámbó Jimmy 16 évvel ezelőtt vesztette életét. A hivatalos álláspont szerint egy véletlen baleset vezetett a Király halálához. Hiába ürítette ki pisztolya tárját, egy golyó benne maradt. Egyes vélemények szerint viszont Jimmy öngyilkos lett, ám egyik legjobb barátja szerint ez lehetetlen. Fásy Ádám elárulta, hogyan zajlott a Király utolsó napja. Kiderült, még bőven voltak tervei.

Zámbó Jimmynek tervei voltak

"A Balázs vendéglőben találkoztunk, mert az volt közel hozzánk, és ott énekelt Lui. Jimmy egyedül jött, ő vezetett. Ásványvizet ivott, jó kedve volt alkohol nélkül is. A

jövőről beszélgettünk, azt tervezte, hogy a lemezeit önállóan szeretné kiadni.

Együtt köszöntöttük az új évet, és semmi nem utalt a néhány órával később bekövetkező váratlan tragédiára" - mondta a Blikknek Fásy Ádám. Nem ő az első barát, aki leszögezi, hogy Jimmy nem lehetett öngyilkos. Korábban Schmuck Andor is elmondta, hogy a Király biztosan nem akart véget vetni az életének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.