Mindenkit megdöbbentet Zámbó Jimmy halálának híre, hiszen teljesen váratlanul történt a tragédia. Egyes álláspontok szerint a Király öngyilkos lett, de legjobb barátja szerint ez nem történhetett meg, ugyanis Jimmy új lemezt tervezgetett még a halála előtt.

Zámbó Jimmy 16 évvel ezelőtt vesztette életét. A hivatalos álláspont szerint egy véletlen baleset vezetett a Király halálához. Hiába ürítette ki pisztolya tárját, egy golyó benne maradt. Egyes vélemények szerint viszont Jimmy öngyilkos lett, ám egyik legjobb barátja szerint ez lehetetlen. Fásy Ádám elárulta, hogyan zajlott a Király utolsó napja. Kiderült, még bőven voltak tervei.

Zámbó Jimmynek tervei voltak

"A Balázs vendéglőben találkoztunk, mert az volt közel hozzánk, és ott énekelt Lui. Jimmy egyedül jött, ő vezetett. Ásványvizet ivott, jó kedve volt alkohol nélkül is. A jövőről beszélgettünk, azt tervezte, hogy a lemezeit önállóan szeretné kiadni. Együtt köszöntöttük az új évet, és semmi nem utalt a néhány órával később bekövetkező váratlan tragédiára" - mondta a Blikknek Fásy Ádám. Nem ő az első barát, aki leszögezi, hogy Jimmy nem lehetett öngyilkos. Korábban Schmuck Andor is elmondta, hogy a Király biztosan nem akart véget vetni az életének.