Zámbó Jimmy barátja állítja, az énekes nem volt depressziós, nem lehetett öngyilkos

Forrás: MTI/Földi Imre -
Zámbó Jimmy öngyilkos öngyilkosság Schmuck Andor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Jimmy halál egész Magyarországot megrázta, azóta sem tudni pontosan, hogy mi történt. Barátja szerint Jimmy tele volt életerővel, és tervekkel, ezért biztosan nem lehetett öngyilkos.

Hivatalosan egy szörnyű baleset vetett véget Zámbó Jimmy életének, főbe lőtte magát pisztolyával, aminek tárát előzőleg kiürítette, sajnos nem teljesen. Halálával kapcsolatban még évek múlva is kerültek napvilágra állítások, az egyik ilyen Lagzi Lajcsié volt, ami nagy port kavart. A mulatós zenész szerint Jimmy öngyilkos lett, mert annyira szerelmes volt Gregor Bernadettbe, hogy érte elhagyta volna feleségét is. Lajcsi ezen kijelentése hatalmas felháborodást keltett a család és a barátok körében is.

Barátja, Schmuck Andor szerint Zámbó Jimmy tele volt tervekkel Forrás: MTI/Földi Imre

Lajcsi állítása csak egy a sok közül, többen gondolták, hogy Jimmy depressziós volt és ezért vetett véget az életének, ám Schmuck Andor szerint ez képtelenség. A közszereplő nagyon jó barátja volt Jimmynek, és állítja, tele volt tervekkel akkoriban. "Az csak egy városi pletyka volt, hogy Jimmy depressziós volt, számos ilyen fikció látott napvilágot azóta is (...)

Nem volt depressziós, tele volt tervekkel.

Épp 2001-ben volt vége az RTL-es műsorának, és egy újabb giga projektről tárgyalt. Azt is hallottam, hogy kiégett, elege volt az életből. Nos, erre azt tudom válaszolni, hogy amíg egy művész alkot, addig nem lehet fáradt. Jimmy szeretett élni, azon az estén sajnos nem volt szerencséje" - mondta Andor a Borsnak. Zámbó Krisztián pedig úgy véli, édesapjának szörnyű halála volt, amin nem lehet változtatni. "Az édesapám meghalt, és szörnyű halála volt. Ezen már nem tudunk változtatni. Valószínűleg kísérteni fog, amíg élek, élünk a testvéreimmel.

Apám halála óta nem szeretem a karácsonyt és a szilvesztert sem, ha tehetem, elmenekülök az országból,

mert bármerre megyek, mindenki ismeri apámat, és lépten-nyomon emlékeztetnek a tragédiára. Gyertyát sem gyújtok a halála napján, én a születésnapjára emlékezem. Tizenhat éve nem voltam boldog karácsonykor, talán ez majd megváltozik, ha lesz saját gyermekem" - mondta Jimmy fia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.