A következő napokban sem számíthatunk enyhülésre, sőt az előrejelzések szerint újabb kemény fagyok jönnek. 

Hétfő 

Erősen felhős vagy borult lesz az ég. A zúzmarás köd fokozatosan feloszlik, kitisztul az idő. Hószállingózás előfordulhat. Az északkeleti szél többnyire mérsékelt marad. Az 5-15 km/h-s átlagszél mellett 20-30 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -8, a legmagasabb nappali hőmérséklet -3 fok körül alakul.

Kedd

Felszakadozik, csökken a felhőzet, több-kevesebb napsütés várható. Az északi szél helyenként megélénkül. Az 5-15 km/h-s átlagszél mellett 20-35 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet -1 fok körül alakul.

Jön a hideg!Forrás: AFP/Thomas Kienzle

Szerda

Időnként megnövekszik a felhőzet, sok napsütés várható. Csapadék nem valószínű. Az északi szél helyenként megélénkül. Az 5-15 km/h-s átlagszél mellett 20-35 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -8, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2 fok körül alakul.

Csütörtök 

Időnként megnövekszik a felhőzet, sok napsütés várható. Csapadék nem valószínű. Az északi szél többnyire mérsékelt marad. Folytatódik a nyugodt, téli idő, azonban a reggeli hőmérséklet akár -15 fokig is hűlhet.

Forrás: Köpönyeg.hu