Klapka György felesége, Mária nem tudja feldolgozni az üzletember halálát. Azt mondja, a férje lánya, Nikol tartja életben.

A 88 éves Klapka élettelen testére a felesége talált rá január 4-én. A tragédia mindenkire sokként hatott, hiszen Klapka teljesen jól volt, nem voltak egészségügyi panaszai. A család még nem tudta feldolgozni a történteket – írja a Ripost. A lapnak Klapka György felesége nyilatkozott:
"Folyamatosan törnek elő belőlem az emlékek. Nagyon nyomasztó abban a házban tölteni a mindennapokat, ahol a férjem elhunyt. Aludni sem tudok igazán. Nikol, a nagyobbik lány tart életben, aki folyamatosan velem van a tragédia óta, éjjel-nappal. Ha ő nem lenne, el sem tudom képzelni, mi történne velem. Egészen biztos, hogy még jobban összeomlanék. Megígérte, hogy egészen a temetésig itt lesz, egy percre sem hagy magamra. Vár még ránk a legnehezebb nap. A végső elengedés..."

Klapka György családja még nem tudta feldolgozni az üzletember halálátFotó: Nagy Attila - Origo

Klapka György temetése január 20-án, 15 órakor lesz a Farkasréti temetőben. Az üzletembernek nyitott koporsós ravatala lesz, de a kis helyiségbe csak a család fér be. A búcsúszertartás nyilvános lesz.