Sebestyén Balázs a közösségi oldalán tett közzé egy posztot, amelyben az emberek segítségét kéri egy nemes cél érdekében: egy bajba jutott családnak szeretne segíteni. 

Balázs a közösségi oldalán mesélt a bajba jutott családról, kiket támogatni szeretne. A Majosházán élő család otthona porig égett, márciusig kaptak kölcsönlakást, ám utána nem lesz hova menniük. 

Nemes cél érdekében gyűjt Sebestyén BalázsFotó: Adrián Zoltán - Origo

Az édesanya, Elvira, pedagógiai asszisztens, a férje mentálhigiénés szakember. Egész életükben albérletben éltek, ám egyszer megelégelték, és elkezdtek azért dolgozni, hogy legyen egy saját házuk. Ennek érdekében mindent feláldoztak:  nem jártak nyaralni, és semmilyen luxust nem engedtek meg maguknak. A szorgos munka árából vettek egy kis családi házat, amelyet további sok munka árán tavaly novemberben téliesíttetni is tudtak. 

Ám a közelmúltban a ház leégett, szerencsére a család nem volt otthon, amikor a tragédia történt. Minden értékük, emlékük és holmijuk bent égett, nincs félretett pénzük az újrakezdéshez. 

Balázs segíteni szeretne nekik egy mobil házzal, ehhez kezdeményezett pénzgyűjtést. Sokan nagylelkűnek gondolják a műsorvezető tevékenységét, de akad olyan kollégája is, aki nincs róla jó véleménnyel