Mióta Balázsnak elstartolt a Facebook-oldala - feladva közösségi oldalakkal szembeni viszolygását -, azóta rendszeresen ugratja kollégáját, Vadon Janit. Újabban műsorvezető társa elveszett öccsét találta meg!

Sebestyén Balázs nagyon belejött a Facebook használatába, bár eleinte kifejezetten ellene volt a közösségi oldalaknak. Egy fogadás miatt azonban kénytelen volt regisztrálni, azóta pedig nemcsak a rádióban hallhatjuk a poénjait, de a Facebook-oldalát is folyamatosan elárasztja vicces posztokkal.

Sebestyén Balázs nagy felfedezést tett: rábukkant Vadon Jani elveszett öccséreFotó: Szabó Gábor - Origo

Ahogy a műsorban, úgy a közösségi oldalán is sokszor ugratja kollégáját, Vadon Janit. Legutóbb például kollégája elveszett öccsét találta meg, és erről persze közösségi oldalán is beszámolt: a videón egy maszkos, nem túl dekoratív alak látható, a műsorvezető szerint a hasonlóságra nincsenek szavak! Képzeljétek, megtaláltam Jani elveszett öccsét! A DNS vizsgálat folyamatban van, de szerintem nincs is rá szükség, mert a hasonlóság megdöbbentő! Janinak még nem szóltam, meglepetés lesz!" – írta Balázs a posztjában.