Kiszel Tünde videó naptárdíva születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A naptárdíva egy igen nagyszabású, exkluzív partival ünnepelte a születésnapját. A bulin több dolog is kiderült róla, például az is, hogy pontosan hány éves. 

A Story Extra videójában sikerült leleplezni a sztárnak nemcsak a korát, hanem feltételezett - és meglehetősen titokzatos - új "hódolóját" is. Bár Tündi nem szerette volna megnevezni az illetőt, a felvételen tisztán látszik, hogy a férfi egy pillanatra sem mozdult el a sztár mellől.

"Nagyon sok férfi rajongóm van. Az teljesen mindegy, hogy kivel jöttem. Maradjon titok. A lényeg, hogy rengeteg férfi van itt, akiktől virágot és ajándékot is kaptam" – mesélte Tündi, aki azt is elmesélte, hogy pontosan hány éves lett. "18 múltam. Szerintem így jó, ahogy van."

Kiszel Tünde állítólagos hódolója Forrás: Story Extra

Mutatjuk Kiszel Tünde 2017-es falinaptárát

A naptárdíva a Life.hu-nak elmesélte, mi ihlette a 2017-es kalendáriumot. Tünde elmondta, csak egy picit lehet retusálni a képeit, de hogy mi a fiatalságának titka, ezt is elárulta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.