Tóth Gabit egy év választja el a kerek születésnaptól, az énekesnő ugyanis betöltötte a 29. életévét. Ez alkalomból egy nagyon különleges fotót tett közzé közösségi oldalán: így nézett ki kisbabaként az énekesnő.

Az énekesnő nagy sikert aratott: közösségi oldalára különleges fotót posztolt, egy különleges alkalomból. Tóth Gabi ma ünnepli a 29. szülinapját, ezért mutatott rajongóinak egy nem mindennapi fotót.

Tóth Gabi 9 hónaposan mutatta meg magátForrás: Tóth Gabi / Facebook

Az énekesnő nosztalgikus hangulatba került, hiszen már nem sok választja el a kerek évszámtól, azaz 30 éves kortól. Gabi egy kiskori fotót posztolt a közösségi oldalára, körülbelül 9 hónapos lehetett a képen. Természetesen a rajongói tetszését egyből elnyerte ezzel a poszttal, és a jókívánságok is sorakoznak a fotó alatt!

Tóth Gabi művészneve sérti a felvidéki magyarokat: Facebook-oldalán kért bocsánatot


Tóth Gabi nemrég döntött a stílusváltás mellett, amihez új név is dukál. Ezentúl Totova művésznéven létezik tovább, amit a felvidéki magyarok sérelmeznek. Bántónak találják, ezért Tóth Gabi magyarázkodni kényszerült. Facebook-oldalán leszögezte, soha nem állt szándékában senkit se megsérteni. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!