Bódi Sylvi használt tangája elkelt: egy magyar kamionsofőr vásárolta meg

Forrás: Instagram/Bódi Slyvi -
Bódi Sylvi tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi kiárusítja ruhadarabjait, de csak azokat, amikre már nincs szüksége. Tangája is eladósorba került, amit egy nagy rajongója vásárolt meg. Egy kamionsofőré lett a használt bugyi, amit azóta az autójában kifüggesztve hurcol nagy boldogan.

Sokak nagy örömére Bódi Sylvi kiárusítja használaton kívüli ruhadarabjait. A felesleges cuccok közé egy használt tanga is bekerült, aminek a férfi rajongói örülnek a legjobban. Egy kamionsofőr le is csapott a nem mindennapi lehetőségre, és megvásárolta a fehérneműt, de szerencsére nem azért, hogy viselje.

Bódi Sylvi bugyijának új, boldog tulajdonosa lett! Forrás: Instagram/Bódi Slyvi

A sofőr nagy becsben tartja a megszerzett darabot: teherautójában függesztette ki a szélvédőre, hogy mindig vele legyen. Így lett világjáró tanga Bódi Sylvi bugyijából, bár az alsónemű eddig sem panaszkodhatott, hiszen az egykori nyuszilány is rengeteg helyen megfordult már a világban. A sofőr legutóbb Svájcba fuvarozott a fehérneművel együtt, ami szerinte mágikus erővel védi a tulajdonosát - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.