Will Smith fia az Instagramján a közösségi oldal és a rák kapcsolatáról próbált beszélni. 

Will Smith gyermeke, Jaden már harmadik alkalommal hasalt el a forgalmi vizsgán, ami megviseli a tinit, hiszen abszolút nem tud veszíteni - tudta meg LaineyGossip.

"Nagyon vicces lesz apunak megmondani, hogy megint megbuktam" - mondja a videójában a fiú, aki láthatóan az édesapjának szeretett volna megfelelni.  Ezt követően hosszasan mesél arról, hogy miért nem sikerült a vizsgája, de a szomorú hangvételű felvétel egyszer csak filozófikus hangnembe csap át. 

Jaden Smith összefüggéstelenül beszél egy videóbanForrás: AFP/Kevin Winter

Hirtelen témát vált, és a társadalom, illetve az ifjúság problémáit kezdi taglalni. Szerinte senki nem támogatja a fiatalokat, illetve a kreativitásuk kibontakozását: "Nehéz olyan életet teremteni magadnak, amire igazán vágysz" - folytatja.

Ezután az Instagram kerül terítékre. Jaden kijelentette, hogy nem is érti ennek az egésznek a lényegét, de legfőképpen azt nem, hogy az Instagram-élőzés miért nem gyógyítja a rákot?

A videót nézve az embernek az az érzése, hogy valami nincs rendben ezzel a fiúval, bár az is tény, hogy nem ez az első furcsa megnyilvánulása.