Will Smith gyászol: Elhunyt az édesapja

halál gyász színész Will Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Függetlenség napja sztárja titokban szerette volna tartani a hírt, ám volt felesége, Sheree Fletcher elárulta a nyilvánosságnak a családi tragédiát. 

Will Smith édesapja évek óta betegséggel küzdött, a napokban pedig életét vesztette. A sztár teljesen összetört a hír hallatán, ami érthető, hiszen senkihez nem állt olyan közel, mint az édesapjához. Sheree Fletcher az Instagram oldalán számolt be a tragédiáról, méghozzá egy megható posztban: "Hiányozni fogsz Apuka! A saját szabályaid szerint éltél és játszottál. Igazán egyedülálló voltál" - olvasható a nő posztjában. A filmsztár egyelőre nem nyilatkozott a szomorú hírről és azt sem tudni, mi okozta az idősebbik Smith halálát.

Will Smith 15 éves lánya lesz a Chanel legújabb arca

Willow Smith Instagram-oldalán jelentette be és köszönte meg a felkérést a francia divatháznak és tervezőjének, Karl Lagerfeldnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.