Bochkor Gábor idegen nőt fuvarozott

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
István Dani Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor egy idegen nőt furikázott, de nem kell egyből rosszra gondolni. A műsorvezető a közösségi közlekedést szeretné ezzel népszerűsíteni!

Bochkor Gábor és István Dani az Önindítóban beszélgettek a közösségi közlekedésről. Kifejtették, mennyivel kevesebb autó lenne az utakon, ha mindenki felvenne legalább egy olyan utast, aki azonos útvonalon közlekedik. Külföldön ez már bevett szokás, Bochkor Gábor és István Dani szeretné itthon is népszerűsíteni.

Bochkor Gábor a közösségi közlekedést népszerűsítette Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

A beszélgetés után éppen ezért már mindketten egy utassal indultak el a munkahelyükre. Dani Bencével, Bocsi pedig Eszterrel autózott. A vendégek értékelték is a fuvart az autó tisztaságától, a műsorvezetők autóvezetői képességéig. Persze mindketten jól vizsgáztak, és még sikerült jó kapcsolatot is kialakítaniuk az utasaikkal. Daniék egy közös sörözést is kilátásba helyeztek, míg Bocsi élő adásban hívta fel Eszter figyelmét, hogy bármikor hívhatja, ha újra a műsorvezető utasa szeretne lenni.

István Dani és utasa, Bence Forrás: István Dani

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.