Hihetetlen, de a férfi az interneten árusította saját gyermekét, hogy sürgősen pénzhez jusson.

A dél-kínai Linji városában történt az eset. A férfi szeretett volna elválni a feleségétől, ám a nő ultimátumot adott: akkor megy bele a válásba, ha kap egy autót.

A férfinak azonban nem volt elegendő pénze a vásárláshoz, de a feleségétől viszont minél előbb szabadulni akart. Megoldásképpen azt találta ki, hogy az interneten fogja árusítani az 5 hónapos kisbabájukat. 

Az igazán elképesztő az, hogy akadt volna vevő a kicsire, 3 millió forintnak megfelelő jüanért cserébe. Megbeszélték a találkozót, hogy nyélbe üssék az üzletet. Az apa a kora reggeli órákban 10 percen keresztül állt az utcán, egy újszülöttel a kezében.

5 hónapos babáját akarta eladni a férfiForrás: v.iqilu.com

A hideg idő ellenére a kicsi hiányos öltözékben volt, és vélhetőleg emiatt sírt olyan keservesen. Ezzel magukra vonták a figyelmet, és egy idő után furcsává váltak a rendőröknek, ezért előállították a férfit - írta meg a DailyMail.

Ekkor derült ki, hogy mi a terve, ezért emberkereskedelem vádja miatt kell a bíróságon felelnie. A kisbabának új családot keresnek, hiszen a biológiai szülők nem alkalmasak a gyermek felnevelésére.

Egy másik kisbabával történt tragédiának is nevelőszülő-keresés lett a vége, ugyanis az igazi édesanyja lemondott róla.