Házasságot kötött két óvodás kisgyerek - Szertartás is volt!

Forrás: Facebook/ lcafe.hu - Lakitelek és környéke -
óvoda házasság gyerek szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha már a polgármesteri hivatalban jártak, gondolták máris szeretnék összekötni az életüket. A kívánságuk teljesült, megtörtént a szertartás. 

A Szivárvány Óvoda tagjai bejelentkeztek a polgármesteri hivatalba, hogy szemrevételezhessék a házasságkötő termet. Tóth-Aradi Mónika pedig felvetette nekik, hogy akár összes is házasodhatnak, ha szeretnének.

Olgi és Gizi néni segítségével minden kisgyereknek jutott szerep: volt menyasszony, vőlegény, tanú és násznép is. Így történt, hogy Villő és Tibor a felnőtt esküvői szertartások szabályainak megfelelően egybekeltek. Volt gyűrűhúzás, puszi, koccintás és aláírás is - írta meg az LCafé.

Így vonult be az esküvőjére Villő és Tibor Forrás: Facebook/ lcafe.hu - Lakitelek és környéke

Tóth-Aradi Mónika, anyakönyvvezető a szertartás során elmondta az ilyenkor szokásos beszédet, majd arra kérte a fiatal párt, hogy húzzák fel egymás ujjára a gyűrűket (amiket út közben szereztek).

Gyűrűt is húztak egymás ujjára a friss házasok Forrás: Facebook/ lcafe.hu - Lakitelek és környéke

Ezt követően volt nagy pusziosztás, aztán "aláírták" a papírokat. Mivel még írni nem tudnak, így az óvodai jelüket rajzolták fel szignó gyanánt. A hivatalos dolgok után koccintás következett.

A hivatalos papírokat is kitöltötték Forrás: Facebook/ lcafe.hu - Lakitelek és környéke

Ennél már csak az volt érdekesebb, mikor egy nő törvényesen elvehette a mostohalányát. Érdekes módon az argentin bíróság engedélyezte az esküvőt.

Váratlan fordulat a királyi családban: Válik Lajos herceghttp://www.life.hu/news/20170119-valik-henrik-luxemburgi-nagyherceg-fia.htmlSajnos úgy tűnik, hogy válni készül Henrik luxemburgi nagyherceg fia, Lajos herceg. News--Szerelmi csalódás volt az utolsó csepp a pohárban: ezért lett öngyilkos a 12 éves Gabeszhttp://www.life.hu/news/20170119-a-12-eves-gabesz-ongyilkos-lett-a-szerelmi-csalodasa-volt-az-utolso-csepp.htmlFiatal kora ellenére már nagyon sok tragédiával nézett szembe a 12 éves Nyeste Gábor. Szüleitől a nagymamájához került, elvesztette kishúgát és a szerelmével is szakítottak. Ennyi mindent már nem tudott feldolgozni: vonat elé ugrott. News--A Teréz körúti robbantó apja elárulta, miért nem lehet a fia a tetteshttp://www.life.hu/news/20170119-megszolalt-a-terez-koruti-robbanto-apja-nem-a-fia-lathato-a-felveteleken.htmlA Teréz körúti robbantással gyanúsított P. László előzetes letartóztatásban van, bár apja és ügyvédje is reméli, hogy hamarosan kiengedik. Az apa biztos fia ártatlanságában és újabb részletet árult el arról, miért nem lehet P. László a merénylő. NewsOrigoElhunyt kislányuk szelleme megjelent egy szelfinhttp://www.life.hu/news/20170119-megjelent-egy-szelfin-az-elhunyt-kislanyuk-szelleme.htmlÉvekkel ezelőtt hunyt el Patricia Winchester kislánya, de a család sosem tette túl magát a tragédián. Az anya most hiszi, hogy kislányuk erős lelke képes arra, hogy megjelenjen, ugyanis egy fiáról készült fotón felfedezte a testvér szellemét. NewsThinkstockLavina zúdult egy kis szállóra Közép-Olaszországban, három embert keresnekhttp://www.life.hu/news/20170119-lavina-zudult-egy-kis-szallora-kozep-olaszorszagban-harom-embert-keresnek.htmlLavina zúdult egy kis szállóra a közép-olaszországi Pescara városában, Abruzzo régióban szerdán. A Rai olasz hírtelevízió szerint akár 20 ember is a hótömeg alatt rekedhetett.NewsOrigoEstibaliz Carranza az a nő, aki olyan veszélyes, hogy férfibörtönbe zárjákhttp://www.life.hu/news/20170119-o-az-a-no-aki-olyan-veszelyes-hogy-ferfibortonbe-zarjak-estibaliz-carranza.htmlA "Jégkrémes Gyilkos" néven emlegetett nőt, Estibaliz Carranzát olyan veszélyesnek találták, hogy a legkeményebb férfi raboknak fenntartott osztrák börtönbe szállítják. Ő az első nő Ausztriában, akit férfiak közé csuknak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.