Ha már a polgármesteri hivatalban jártak, gondolták máris szeretnék összekötni az életüket. A kívánságuk teljesült, megtörtént a szertartás. 

A Szivárvány Óvoda tagjai bejelentkeztek a polgármesteri hivatalba, hogy szemrevételezhessék a házasságkötő termet. Tóth-Aradi Mónika pedig felvetette nekik, hogy akár összes is házasodhatnak, ha szeretnének. 

Olgi és Gizi néni segítségével minden kisgyereknek jutott szerep: volt menyasszony, vőlegény, tanú és násznép is. Így történt, hogy Villő és Tibor a felnőtt esküvői szertartások szabályainak megfelelően egybekeltek. Volt gyűrűhúzás, puszi, koccintás és aláírás is - írta meg az LCafé.

Így vonult be az esküvőjére Villő és TiborForrás: Facebook/ lcafe.hu - Lakitelek és környéke

Tóth-Aradi Mónika, anyakönyvvezető a szertartás során elmondta az ilyenkor szokásos beszédet, majd arra kérte a fiatal párt, hogy húzzák fel egymás ujjára a gyűrűket (amiket út közben szereztek).

Gyűrűt is húztak egymás ujjára a friss házasokForrás: Facebook/ lcafe.hu - Lakitelek és környéke

Ezt követően volt nagy pusziosztás, aztán "aláírták" a papírokat. Mivel még írni nem tudnak, így az óvodai jelüket rajzolták fel szignó gyanánt. A hivatalos dolgok után koccintás következett.

A hivatalos papírokat is kitöltöttékForrás: Facebook/ lcafe.hu - Lakitelek és környéke

Ennél már csak az volt érdekesebb, mikor egy nő törvényesen elvehette a mostohalányát. Érdekes módon az argentin bíróság engedélyezte az esküvőt.