Késsel kényszerítette a férfit orális szexre a 17 éves lány. Életfogytig tartó büntetés is lehet belőle. 

A vád szerint a Saginaw Townshipből származó lány késsel fenyegetőzött, így kényszerítette szexre a nála 2 évvel idősebb áldozatát. Lestina Marie Smith először orális szexet követelt a 19 éves fiútól, később pedig szexuális aktusra is kényszerítette. 

Lestina Marie Smith akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphatForrás: Saginaw County Sheriff's Office

Január 11-én állították először bíróság elé Smitht, és ismertették az ellene felhozott vádakat. Ezek alapján akár életfogytig tartó börtönbüntetésre is számíthat – írta meg az MLive.

Pillanatnyilag előzetes letartóztatásban van, ahonnan még óvadék ellenében sem engedik ki, így ítéletét négy fal közé zárva kell kivárnia. Általában nem jellemző, hogy nők követnek el szexuális erőszakot, de nem Lestina az egyetlen durva nő a világban.

Meg lehet erőszakolni egy férfit?
Korábbi cikkünkben foglalkoztunk már a témával, hogy nőként meg lehet-e erőszakolni egy pasit. "Erőszakos közösülésről akkor beszélünk, amikor az kényszer hatására, vagy a másik akarata ellenére történik, akár azért, mert magatehetetlen. Egy férfi és egy nő esetében is van erre lehetőség" - mondta akkor a Life.hu szakértője. A témáról itt olvashatsz bővebben.