A lakosság segítségét kéri a rendőrség, ugyanis hiába keresik a 12 éves Kun Szebasztián Jánost. Engedély nélkül távozott a Abonyi Lakásotthonból, de a gyógyszereit - amikre szüksége lenne - nem vitte magával.

Engedély nélkül távozott a 12 éves Kun Szebasztián János az Abonyi Lakásotthonból, a jelenlegi adatok szerint január 18-án. A 12 éves kisfiú azóta nem hallatott magáról, senki nem tudja, hogy hol lehet. A Ceglédi Rendőrkapitányság ezért a lakosság segítségét kéri!

Eltűnt Abonyból a 12 éves Kun Szebasztián JánosForrás: Police.hu

A kisfiú körülbelül 150 centiméter magas, 65 kiló és zömök testalkatú. Rövidre nyírt, barna haja van, valamint a szeme is barna, az arca pedig ovális. Az eltűnésekor piros felsőt és szürke nadrágot viselt, melyen zöld csíkokból álló felirat volt. A 12 éves fiú rendszeresen szed gyógyszert, de azt eltűnésekor nem vitte magával. A Ceglédi Rendőrkapitányság arra kér mindenkit, hogy aki látja a gyermeket, vagy tud valamit a hollétéről, az jelentkezzen a kapitányságon, de telefonon is tehet bejelentést 06-1/236-2883-as számon, vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú" zöld számán, illetve a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén - írja a Police.hu.