Végleges a mérleg: 16 magyar fiatal halt meg a veronai buszbalesetben

Verona Olaszország buszbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenhatan haltak meg a középiskolás diákokat szállító magyar autóbusz péntek éjjeli olaszországi balesetében, a sérültek száma 39 - jelentették hírügynökségek az olasz tűzoltóság közlésére hivatkozva.

A Franciaországból hazafelé tartó magyar busz, amelyen a Szinyei gimnázium 14 és 18 év közötti tanulói utaztak, az A4-es autópályán egy veronai csomópontnál szenvedett balesetet, majd kigyulladt. A balesetet 15-en úszták meg sértetlenül, ők a rendőrségen vannak.

Az áldozatok számáról adott újabb mérleg vélhetően már véglegesnek tekinthető - tette hozzá a tűzoltóság. Közlésük szerint 36 sérült el tudta hagyni a buszt, őket kórházba vitték.

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium sajtófőnöke a magyar M1 televíziónak szombat reggel azt mondta, hogy az autóbuszon egy budapesti gimnázium diákjai utaztak, és a jármű az autópálya melletti korlátnak, majd a védőfalnak csapódott. A hivatalos adatok szerint 54 utas - köztük felnőtt kísérők - és két sofőr volt a buszon, de információik szerint ennél többen voltak rajta, egyelőre tisztázatlan okból - tette hozzá.

Budapesti gimnázium diákjai utaztak az Olaszországban kigyulladt buszonhttp://www.life.hu/news/20170121-budapesti-gimnazium-diakjai-utaztak-az-olaszorszagban-felborult-buszon.html--Magyar diákokat szállító busz borult fel Olaszországban - Sok a halotthttp://www.life.hu/news/20170121-magyar-diakokat-szallito-busz-borult-fel-olaszorszagban-tobb-halott.htmlSzörnyű baleset történt péntek este Olaszországban: felborult egy magyar diákokat szállító busz. Legkevesebb heten meghaltak. News--Egyre több jégpályát jelölnek ki a Balatononhttp://www.life.hu/news/20170121-egyre-tobb-jegpalyat-jelolnek-ki-a-balatonon-balatonatcsuszas.htmlHosszú évek óta nem volt ilyen hosszú ideig téli sportolásra alkalmas a Balaton jege, mint most: sorra nyílnak a kijelölt jégpályák, és rengeteg jeges programot szerveznek erre a hétvégére is - közölte Balassa Balázs, a Balatoni Szövetség elnöke.NewsBetörőnek nézte és agyonlőtte saját feleségét egy férfi Amerikábanhttp://www.life.hu/news/20170121-betoronek-nezte-majd-agyonlotte-sajat-feleseget-egy-ferfi-amerikaban.htmlBetörőnek nézte és agyonlőtte saját feleségét egy férfi Észak-Karolinában, az Egyesült Államokban. News--Napi 40 ezerért bérelhetsz pasit Kínábanhttp://www.life.hu/news/20170120-pasit-berelhetsz-kinaban-40-ezerert.htmlAzért van lehetőség férfiak bérlésére Kínában, mert bizonyos eseményeken nem illik egyedül megjelenni. Aki meg tudja fizetni, az megúszhatja a szégyenkezést. NewsThinkstockÉletveszély: 2 éves kisfiú vezette a motorthttp://www.life.hu/news/20170120-2-eves-kisfiu-motort-vezet.htmlHihetetlen videó került fel a netre, amelyen apa és fia együtt motoroznak. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.