Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, egy hős tornatanár többször is visszament a buszba, hogy segítsen a gyerekeknek. Vígh Györgynek a saját gyermekeit viszont nem sikerült megmentenie.

Mint ismeretes, tizenhat halálos áldozatot követelt az a buszbaleset, amelyet a Szinyei Merse Pál Gimnázium diákjai és tanárai szenvedtek el pénteken éjjel. 

A buszon utazó tanárok próbálták a gyerekek életét menteni. 

Úgy tudni, a történelemtanár, K. Béla nem élte túl a tragédiát, az egyik testnevelő tanár pedig súlyos égési sérüléseket szenvedett. Vígh György, a Szinyei Merse Pál Gimnázium testnevelő tanára túlélte a balesetet, és több utasnak segített kijutni a lángoló buszból, de két saját gyerekét sajnos nem tudta megmenteni. 

/1701/Veron201712117440

"Fájó szívvel búcsúzunk csapatunk korábbi játékosától, Vígh Balázstól" – ez áll a Fradi jégkorongszakosztályának Facebook-oldalán.

Balázs, vagy ahogyan egykori sporttársai becézték, Küki és a húga 14 másik utassal együtt életüket vesztették a tragédiában. Szüleik túlélték a balesetet. Édesapja, Vígh György önmagát nem kímélve, habozás nélkül mentette a diákokat – írják a bejegyzésben.