Részegen száguldozott az úton a Melrose Place szárja, egy édesanya életét vette el. Három év börtönbüntetésre ítélték, de szabadulása óta nem beszélt a rács mögött eltöltött évekről. Amy Locane először szólalt meg azóta, elmondta, küzd, hogy visszailleszkedjen.

Borzalmas tragédiát okozott még 2010-ben a Melrose Place színésznője, Amy Locane. Részegen ült autóba, száguldozott a főúton, és elütött egy kétgyermekes anyát. A nő meghalt, Amy Locane pedig elhajtott a helyszínről. Cserbenhagyta az anyát, így végül három év börtönbüntetésre ítélték. 

A Melrose Place sztárja 2005-benForrás: Getty Images/AFP/2005 Getty Images/Amanda Edwards

Az enyhe ítéletet annak köszönheti, hogy két fogyatékos gyermeket nevel. A színésznőt 2015-ben engedték ki a börtönből, de azóta nem beszélt sem a rács mögöt töltött évekről, sem arról, hogyan sikerült visszailleszkednie. Nemrég azonban megtörte a csendet. "Börtönben lenni embertelen. Olyan, mintha végignéznéd a saját halálodat.  Kezdetben az emberek írnak neked, aztán eltűnnek. Később meg azt hallod teljesen ismeretlenektől, hogy maradj erős" – mondta a színésznő. Hozzátette, soha nem akar visszakerülni a börtönbe. "2010 óta keményen dolgozom azon, hogy józan legyek, keményen dolgoztam, hogy kiengedjenek és, hogy feldolgozzam a börtönben töltött időszakot" – idézi a Metro a színésznő szavait, akitől a férje elvált a tragédia után.