Idén rendezik meg kilencedik alkalommal a GLAMOUR Women of the Year díjátadót. A gála idén a nemek közötti egyenlőség témájával foglalkozik, és már azt is tudjuk, hogy kik esélyesek a díjak elnyerésére. 

A GLAMOUR Women of the Year keretein belül minden évben olyan hölgyek részesülnek díjazásban, akiknek a személyisége és munkássága is kiemelkedő, példaképnek tekithető. 

Pásztor Annát a legjobb énekesnő kategóriájában jelöltékForrás: Ambrus László

A közönség dönt, vagyis az ő szavazataik alapján osztják ki a legjobb színésznő, a legsikeresebb énekesnő, a legtehetségesebb divat-, illetve kiegészítőtervező díját. Ráadásul, már második alkalommal talál gazdára a legkiemelkedőbb lakberendezőnek és a közösségi média sztárjának járó díj is. 

Dobó Kata is a jelöltek közöttForrás: Origo

A színésznők kategóriájában olyan nevek szállnak ringbe, mint Dobó Kata, Trokán Nóra, Kovács Patrícia, de Döbrösi Laurára és Kurta Nikére is tudnak szavazni az érdeklődők. Az idei évben a női egyenjogúság témájával foglalkozik a gála, amit sok híresség nagyon értékel. 

"Ilyenkor érzem, hogy az elmúlt évek kemény munkája meghozta a gyümölcsét, hiszen ez a nézők elismerése is. Különösen örülök annak, hogy az idei téma a nők egyenjogúsága, hiszen mindig tiszteltem azokat, akik kiállnak e célok mellett. A nők felé több az elvárás: helyt kell állni a karrierünkben, anyaként és társként egyaránt. Úgy gondolom, hogy a nőknek szükségük van a támogatásra és meg is érdemlik azt" - fogalmazta meg Kovács Patrícia 

Kovács Patrícia szerint a nők felé több az elvárásForrás: Emmer László

A GLAMOUR WOTY 2017 kategóriái és jelöltjei:

 

Divattervező
Áron Eszter ÁERON
Tálosi Lívia Csukovics Brigitta CUKOVY
Daubner Anna ANNADAUBNER
László Bea BEANGO
Zsigmond Dóra ZSIGMOND DORA menswear
Színésznő
Dobó Kata
Döbrösi Laura
Kovács Patrícia
Kurta Niké
Trokán Nóra

 

Énekesnő
Marge Batta Zsuzsanna
Pásztor Anna
Polgár Odett
Stahl Barbara
Tóth Gabi

 

Kiegészítőtervező
Molnár Nini NINI MOLNAR BAGS
Nagy Sarolta NASHA
Oláh Anna ANNA AMÉLIE
Szilágyi Andrea NES
Visy Dóri DORIVISY

 

Közösségi média sztárja
Dragos Karin
Follow Anna
Nagy Vivien Fifty Pairs of Shoes
Rubint Rella
Viszkok Fruzsina

 

Lakberendező
Hadnagy Tímea
Lang Viktória
Neszményi Lilla
Nikoletti Petra
Zai Viktória