Ezért vállalta Tallós Rita a botrányos rákellenes kampányfilmszerepet

Forrás: Magyar Rákellenes Liga -
Tallós Rita kampányfilm Magyar Rákellenes Liga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyar Rákellenes Liga kampányfilmje óriási felháborodást keltett. Sokak úgy érezték, hogy a reklám áldozathibáztató és megaláz minden beteget. Nem értették, Tallós Rita hogyan vállalhatott ebben szerepet, a színésznő elárulta, ő másként értelmezte a film lényegét.

A Magyar Rákellenes Liga kampányfilmje óriási felháborodást keltett. A reklámban egy bírónő ítéli el a vádlottat, annak egészségtelen életmódja miatt. A büntetése nem más, mint rák. Sokan úgy vélték, ez az áldozathibáztatásról szól, és megalázza a betegeket. A liga egy darabig kitartott a kisfilm mellett, mondván, a megelőzésre szeretnék felhívni a figyelmet ezzel az erős üzenettel, végül azonban levették a reklámot. Sokan nem értették, Tallós Rita hogy vállalhatta el a bírónő szerepét a kisfilmben, hiszen ő is megküzdött a gyilkos kórral. A színésznő elárulta, ő másként értelmezte a reklámot.

Tallós Rita a bírónő szerepében Forrás: Magyar Rákellenes Liga

"Azért vállaltam el a reklámot, mert úgy gondoltam, hogy hiteles leszek benne, miután én is végigéltem a betegséget.

Én egészen másra gondoltam, amikor elolvastam a forgatókönyvet.

Tudtam, hogy ez egy kemény, figyelemfelkeltő reklám lesz, de más jutott róla eszembe. Mégpedig az, hogy a vádlott nem bűnös, hisz egy ártatlan is lehet a vádlottak padján. A bíró nem vádol, hanem kihirdeti az ítéletet. Ez a nagy félreértés. A liga a társadalom felelősségét akarta megvilágítani.

A betegségem alatt én is sokszor éreztem magam mások által elítéltnek

(...) Sajnálom, hogy ez a reklám ilyen félreértést okozott, nem ez volt a cél. A figyelemfelkeltés az egészséges embereknek szól" - mondta Tallós Rita a Best Magazinnak. Hozzátette, nem akarja, hogy bárki azt feltételezze, nem velük van.

Litkai Gergely a Dumaszínházi belső viszályokról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170127-litkai-gergely-a-dumaszinhazi-osszetuzesekrol-beszelt.htmlSokszínű műsort és előadókat vonultat fel a Dumaszínház, de volt idő, amikor úgy tűnt, a közösségükben nincs minden rendben. Többek között Kormos Anett és Bödőcs Tibor is távozott, ennek okairól Litkai Gergely mesélt. TV + Sztárok--Pintér Tibor exe csúnyán beszólt Sarka Katának és egykori kedvesének ishttp://www.life.hu/sztarok/20170127-pinter-tibor-acs-beatrix-beszolt-sarka-katanak.htmlPintér Tenya exe beszólt Sarka Katának. Vajon mi lesz ennek a vége? TV + Sztárok--Robbie Williams verekedésbe keveredett és megsérülthttp://www.life.hu/sztarok/20170126-verekedett-robbie-williams-es-megserult.htmlRobbie Williams felesége tett közzé a sztárról egy fotót, amin jól látható, hogy az énekes megsérült. Robbie szája szakadt fel méghozzá azért, mert verekedésbe keveredett. El sem hinnéd, kivel vagy éppen mivel gyűlt meg a baja. TV + Sztárok--Scarlett Johansson másodjára is válikhttp://www.life.hu/sztarok/20170126-masodjara-is-valik-scarlett-johansson.htmlScarlett Johansson második házassága is tönkrement. A csinos színésznő mindössze két év után válik férjétől, de a híresztelések szerint a múlt nyár óta nincsenek együtt Romain Dauriac francia újságíróval. TV + Sztárok--Cristiano Ronaldo eljegyezte szerelmét: Családot is szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20170126-cristiano-ronaldo-eljegyezte-a-baratnojet.htmlCristiano Ronaldo nem titkolja tovább a boldogságát: úgy érzi megtalálta azt a nőt, akivel családot szeretne alapítani. Már meg is kérte a fiatal modell kezét. TV + Sztárok--Tóth Gabi elárulta, miért vonul visszahttp://www.life.hu/sztarok/20170126-toth-gabi-visszavonul-elarulta-miert.htmlTóth Gabi Facebbok-oldalán jelentette be, hogy alkotói szabadságra megy. Az énekesnőnek szüksége van egy kis szünetre. Élvezi ezt, hiszen saját bevallása szerint nagyon sokat dolgozott az elmúlt években, mégsem azért vonult vissza, mert elfáradt! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.