Trump csúnyán beszólt Katalinnak – Vajon megbocsát valaha a hercegnő?

fotó Katalin hercegnő félmeztelen Donald Trump
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Donald Trump 2012-ben egy Katalin hercegnőnek címzett, durva tweettel okozott felháborodást, így várhatóan lesz pár kellemetlen pillanat, ha idén találkoznak. 

A 70 éves amerikai elnök nem tisztelettudó magatartásáról híres. Szívesen lépi át a határokat, főleg a tweetjei gondoskodnak a figyelemfelkeltésről. Különösen kényes dolog, hogy a 35 éves Katalin hercegnő is céltáblája lett egyszer a kellemetlenkedő Trumpnak.

Katalin hercegnőt megsértette Donald Trump Forrás: AFP/Remko De Waal

Egy 2012-es tweet különösen tapintatlan volt, és egy esetleges találkozón kellemetlen pillanatokat okozhat. Trump akkor "szólt be" Katalinnak, amikor előkerültek a hercegnő félmeztelen fotói, amelyet a királyi család akkor minden lehetséges helyről eltávolíttatott. Trump ennyit fűzött a képekhez:

"Ki ne adná ezeket a félmeztelen fotókat, ha egy halom pénzt tud belőle csinálni! Ugyan már, Kate!"

Az új amerikai elnök még ebben az évben utazna Angliába, hogy találkozzon II. Erzsébet királynővel és az angol királyi család tagjaival. A miniszterelnök, Theresa May a napokban jelentette be, hogy nagyon örül annak, hogy Trump elfogadta a meghívását. Vajon készül bocsánatkéréssel?





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.