A Dal szívtiprói: Henderson Dávid és Chase is eséllyel indul a címért

Szabó Ádám A Dal 2017 Chase A Dal Kállay-Saunders András Henderson Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal című műsort nemcsak a jó dalok miatt lehet kellemes követni, hanem a látvány miatt is. Na nem a szépen felépített stúdióra gondolunk, hanem a szereplőkre! Elsősorban a dalválasztó show férfi versenyzőit vettük górcső alá, nézzük, kik rabolhatják el idén a lányok szívét. Szavazz, ki a verseny legnagyobb szívtiprója!

Henderson Dávid

Henderson Dávid Forrás: Facebook/officialhendersondavid

A 21 éves szépfiú évekkel ezelőtt a The Voice című tehetségkutatóban tűnt fel, de azóta nem lehetett róla sokat hallani. A fiatal azonban visszatért, most az Eurovíziós részvételért küzd. Dávid az elmúlt években sem tétlenkedett. Dalokat írt, tanult, sőt már meg is házasodott. Elvette fiatalkori szerelmét és már két éve házas emberként éli a mindennapjait. Legutóbb a Life.hu-nak adott interjújában úgy nyilatkozott, hogy nagyon élvezi a házas életet.

Szabó Ádám

Szabó Ádám Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Több tehetségkutatóban is feltűnt a zenész, de akkor még egy különleges hangszerrel próbált sikereket elérni. Szabó Ádám ugyanis kitűnően harmonikázik. A közönség először 2011-ben ismerhette meg tehetségét a Csillag születikben, majd 2014-ben énekesként az X-Faktorban is megmutatta tudását. A fiatal tehetség most az reméli, ő lehet az, aki hazánkat képviseli az Eurovízión: visszatérő vendége A Dal című műsornak, lehet, hogy ezúttal ő kerül ki győztesen!

Kállay-Saunders András

Kállay-Saunders András Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A 2010-es Megasztárban tett szert ismertségre Kállay-Saunders András, és ott ismerte meg barátnőjét is, Tolvai Renit. Az énekes a tehetségkutatóban az 5. helyig jutott, ahogy a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon is. András helyezése a második legjobb volt, amit Magyarország valaha kapott, nem csoda, hogy újra és újra próbálkozik azóta is a dalválasztó show-n, hogy ismét ő képviselhesse hazánkat. Így aztán idén is indult, az elődöntőből tovább is jutott zenekarával.

Chase

Chase Forrás: hirado.hu

A fiatal fiú komoly művészeti múlttal rendelkezik, de eddig nem ismerhette a közönség. Chase ugyanis A Dal című műsorban debütált, itt mutatta meg először tudását a nagyközönségnek. Chase vérében is zene folyik, hiszen nagymamája ének-és zongoratanár volt. Tőle kezdett el tanulni, de később a tánc szerelmese lett. A hip hop mellett kortárs és balett- továbbképzésen vett részt, de azért az éneklést sem hanyagolta el. Klasszikus éneket tanult a Kodály Zoltán Zeneiskolában, de emellett gazdasági diplomával is rendelkezik. Egy igazán helyes fiatal pasiról van szó, akinek jóképűsége mellett még Zséda sem tudott elmenni szó nélkül.

Pál Benjamin

Pál Benjámin Fotó: Ádám Temesi/Facebook/Pál Benjámin

A 20 éves énekes először tehetségkutatóban próbált befutni, az X-Faktorba jelentkezett, de nem koronázta túlságosan nagy siker kísérletet. Ő azonban nem adta fel, hiszen már kiskora óta a zene szerelmese. 9 évesen kezdett hegedűn tanulni, de emellett a könnyűzene felé is nyitott. Később basszusgitározni kezdett, és autodidakta módon fejlesztette tudását. Pál Benjámin középiskolai évei alatt több zenekarnak is tagja volt, bár országos ismertséget egyik sem hozott neki. Most saját dalokkal próbálkozik, önállón akar sikert elérni, ezért is jelentkezett A Dal című versenybe.

Szerinted ki az idei Dal legnagyobb szívtiprója?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.