Hajas Laci felesége, Judit sokáig nem dolgozott, de ebből náluk nem volt probléma: a fodrász szerint az a munka is ugyanúgy becsülendő, amit egy nő otthon elvégez. Ma már van munkahelye Juditnak, de a férjétől kapja a fizetését.

Hosszú ideig volt otthon Hajas Laci felesége, de ez nem azt jelenti, hogy nem dolgozott. Sok munkája volt, csak nem épp egy munkahelyen, hanem a ház körül. Hajas Laci úgy véli, ez egyenértékű azzal, mintha eljárna dolgozni, kijelentette, hogy ezt mindig a helyén kezelte, és becsülte a feleségét azért, amit nap mint nap csinált. Ma már van munkája, de az ő családjukban ez is egy különleges helyzetet szült.

Hajas László fizetést ad a feleségénekFotó: Margitay Klára/Life.hu

"Amit nagyon fontosnak tartok, és amitől jól tud működni egy hosszú kapcsolat az az, hogy nem szabad szekálni a másikat. Nem szabad folyamatosan számonkérni, mert az tönkre tud tenni egy kapcsolatot" - mondta a fodrász. Hozzátette, szerinte egy nőnek az anyagi függetlenségét nem szabad feladni. "Úgy kell beosztani a szerepeket, hogy megmaradjon. A feleségem nálam dolgozik, de fizetést kap érte" - mondta Hajas a Micsoda Nők! című műsorban. Kelemen Anna szerint azonban ez is egy függőségi viszony, de úgy tűnik, Hajas Laciéknál bevált.