Hajas Lacitól kapja a fizetését a felesége

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
feleség Hajas László fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajas Laci felesége, Judit sokáig nem dolgozott, de ebből náluk nem volt probléma: a fodrász szerint az a munka is ugyanúgy becsülendő, amit egy nő otthon elvégez. Ma már van munkahelye Juditnak, de a férjétől kapja a fizetését.

Hosszú ideig volt otthon Hajas Laci felesége, de ez nem azt jelenti, hogy nem dolgozott. Sok munkája volt, csak nem épp egy munkahelyen, hanem a ház körül. Hajas Laci úgy véli, ez egyenértékű azzal, mintha eljárna dolgozni, kijelentette, hogy ezt mindig a helyén kezelte, és becsülte a feleségét azért, amit nap mint nap csinált. Ma már van munkája, de az ő családjukban ez is egy különleges helyzetet szült.

Hajas László fizetést ad a feleségének Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Amit nagyon fontosnak tartok, és amitől jól tud működni egy hosszú kapcsolat az az, hogy nem szabad szekálni a másikat. Nem szabad folyamatosan számonkérni, mert az tönkre tud tenni egy kapcsolatot" - mondta a fodrász. Hozzátette, szerinte egy nőnek az anyagi függetlenségét nem szabad feladni. "Úgy kell beosztani a szerepeket, hogy megmaradjon. A feleségem nálam dolgozik, de fizetést kap érte" - mondta Hajas a Micsoda Nők! című műsorban. Kelemen Anna szerint azonban ez is egy függőségi viszony, de úgy tűnik, Hajas Laciéknál bevált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.