Owen Wilson is Budapesten van: étterembe látogatott a színész

Forrás: AFP/Justin Tallis -
étterem Owen Wilson Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszaporodtak a Magyarországra látogató hollywoodi sztárok: Jennifer Lawrence is Budapesten flangál mostanában, és nem ő az egyetlen. Úgy tűnik, Owen Wilson is hazánkban tölti az idejét, és ki is merészkedett.

Lassan már jobb, ha megszokjuk, hogy bármikor összefuthatunk egy hollywoodi sztárral Budapesten. Csak az elmúlt néhány hónapban megfordult hazánkban Ryan Gosling és Harrison Ford is, de szintén itt volt Tom Hanks. Most pedig Jennifer Lawrence tölti nálunk az idejét, és úgy tűnik itt még nem zárult be a világsztárok sora.

Owen Wilson már egy éttermet is kipróbált hazánkban Forrás: AFP/Justin Tallis

Itt van ugyanis a vígjátékok királya, Owen Wilson is, aki igyekszik alaposan kiélvezni az itt töltött időt. A színész nem maradt a szállodai szobájában, kimerészkedett és szó szerint belekóstolt a budapesti életbe. Egy híres étterembe látogatott el, ráadásul még szelfizett is az ott dolgozókkal! Az étterem persze szívesen büszkélkedett különleges vendégével, a közösségi oldalán osztotta meg az Owen Wilsonnal készült fotót.

Sztárok, akik 2017-ben Magyarországra látogatnak

Tom Hanks, Harrison Ford és Ryan Gosling után 2017-ben újabb nagy színészek érkeznek Budapestre. Van, aki egy forgatás kedvéért lakik egy ideig nálunk, mások viszont egy nagyobb buli kedvéért szállnak meg a fővárosban. Íme, a hozzánk érkező sztárok listája. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.