Selena Gomez felvállalta kapcsolatát a The Weeknd énekesével!

Forrás: AFP -
Selena Gomez The Weeknd kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paparazzók fotózták le először Selena Gomezt és a The Weeknd énekesét, ahogy romantikáznak hetekkel ezelőtt. Az énekesnő a minap Instagramon is felvállalta kapcsolatukat, nem mintha lenne értelme tagadni.

Bombaként robbant Selena Gomez és a The Weeknd kapcsolatának híre. Semmilyen jel nem mutatott arra, hogy Bella Hadid volt barátja szemet vetett a csinos énekesnőre, de az éber lesifotósoknak sikerült lekapniuk a párt romantikázás közben. A rajongókat teljesen felvillanyozta a hír, amit a szerelmesek nem akartak kommentálni. Azóta azonban folyamatosan készülnek a képek a turbékoló párról, nemrég pedig Instagramon is felvállalták kapcsolatukat.

Selena Gomez boldog és hivatalos párkapcsolatban él Forrás: AFP

Selena Gomez egy videót tett közzé szerelméről a saját profilján, amit azóta törölt, ki tudja, miért. Eltüntetni azonban nem sikerült a bizonyítékot, hiszen az internet ismét gyorsabb volt nála, ugyan így csak egy kifotózott részlet maradt a kisfilmből. A pár éppen Olaszországban pihen, a videó is ott készült, amit Selena szívecskék kíséretében tett közzé. Hiába törölte azóta, a kapcsolatuk immár hivatalos!

Selena Gomez szerelméről tett közzé videót Forrás: Instagram/Selena Gomez
Friderikusz Sándor felháborodott Csiszár Jenő főkonzuli címénhttp://www.life.hu/sztarok/20170131-friderikusz-sandor-felhaborodott-csiszar-jeno-kinevezesetn.htmlCsiszár Jenő lesz a milánói főkonzul, ami nagy port kavart az elmúlt napokban. Erről beszélgetett az Önindítóban Friderikusz Sándor, Bochkor Gábor és István Dani. Abban mindannyian egyetértettek, hogy leesett az álluk, amikor meghallották a hírt. TV + Sztárok--Owen Wilson is Budapesten van: étterembe látogatott a színészhttp://www.life.hu/sztarok/20170131-owen-wilson-is-budapesten-van.htmlMegszaporodtak a Magyarországra látogató hollywoodi sztárok: Jennifer Lawrence is Budapesten flangál mostanában, és nem ő az egyetlen. Úgy tűnik, Owen Wilson is hazánkban tölti az idejét, és ki is merészkedett. TV + Sztárok--Jennifer Lawrence egy magyar étteremben: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170131-magyar-etteremben-lazitott-jennifer-lawrence.htmlEgyre többször bukkan fel kis hazánk egy-egy pontján Jennifer Lawrence: legutóbb egy belvárosi étteremben kapták lencsevégre a hírességet. TV + Sztárok--A Dal szívtiprói: Henderson Dávid és Chase is eséllyel indul a címérthttp://www.life.hu/sztarok/20170130-a-dal-leghelyesebb-versenyzoi-szavazz-a-kedvencedre.htmlA Dal című műsort nemcsak a jó dalok miatt lehet kellemes követni, hanem a látvány miatt is. Na nem a szépen felépített stúdióra gondolunk, hanem a szereplőkre! Elsősorban a dalválasztó show férfi versenyzőit vettük górcső alá, nézzük, kik rabolhatják el idén a lányok szívét. Szavazz, ki a verseny legnagyobb szívtiprója! TV + SztárokOrigoEz nagyon ciki! Hatalmas baki a TV2 élő adásában: Majka került bajba!http://www.life.hu/sztarok/20170131-elromlott-az-50-millios-jatszma-szoftvere.htmlAz 50 milliós játszma szoftvere feladta a harcot, így Majkának kellett improvizálni és kezelni a helyzetet. TV + SztárokOrigoKiderült, mikor búcsúztatják a Dolly Roll elhunyt zenészét, Kékes Zoltánthttp://www.life.hu/sztarok/20170131-ekkor-lesz-kekes-zoltan-temetese.html67 éves korában veszítette életét Kékes Zoltán, híres magyar zenész. Hétfőn vehetünk tőle fájó búcsút. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.