Justin Bieber utálja Selena Gomez új párját

Forrás: AFP -
Selena Gomez Justin Bieber The Weekend
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori sztárpár már egy ideje nincs együtt, de Justin még nem tette túl magát a múlton: egyáltalán nem szimpatizál Selena új pasijával. 

Már korábban is megírtuk, hogy a nagy szerelem után Justin nehezen tette túl magát Selena Gomezen. A szakítás után is szerelmes fotót posztolt a közösségi oldalára, és számos nyilvános balhé is kialakult a fiatalok között.

Selena Gomez and Justin Bieber, intim, Szüzet szüntess! Nekik dobták oda ártatlanságukat Hollywood celebnői, intim, Forrás: AFP

Úgy tűnik, hogy a szexi énekesnő mélyebb nyomot hagyott a szintén zenész exében, mint azt bárki gondolta volna. Selena már a The Weeknd művésznevű dalszerzővel alkot egy párt, és Justin ezt egyáltalán nem nézi jó szemmel. A 22 éves sztár egy interjúban mondta el a véleményét:

- Szoktad hallgatni a The Weeknd számait? - Nem dehogy! Az egy borzalom - csattant fel Bieber.

Pletykák szerint Justin már nagyon bánja, hogy szakított a 24 éves énekesnővel, és ezért tesz epés megjegyzéseket mindenkire, aki kapcsolatba kerül az exével. - írta meg a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.