Sarka Kata azzal vádolta Bálint Antóniát, hogy jóssal, kuruzslóval próbál rontást küldeni a családjára. Ennek az ügynek a tárgyalása azonban elmaradt, pedig Katát és a boszorkányt hallgatta volna meg a bíróság.

Nem került sor arra a tárgyalásra, amelyben egy boszorkányt hallgatott volna ki a bíróság. Sarka Kata vádolta meg annak idején Bálint Antóniát azzal, hogy mindenféle kuruzslónál próbálkozik, hogy rontást küldessen a családjára. Kata annak idején a Facebook-oldalán akadt ki az egykori szépségkirálynőre, aki határozottan tagadta a vádakat. Bírósági ügy lett a dologból, Kata azonban nem jelent meg a kitűzött időpontban a tárgyaláson.

Sarka Kata nem jelent meg a boszorkányperenFotó: Mudra László/Origo

„Ma valóban engem és azt a »boszorkányt« hallgatta volna meg a bíróság, akihez Antónia elment, hogy rontást kérjen a családomra, de én nem tudtam megjelenni, mivel az idézés Petihez ment, én pedig nem nála lakom. Mire tudomást szereztem róla, már nem tudtam módosítani a programom..." – mondta a műsorvezető a Ripostnak. A lap kereste Bálint Antóniát is, aki azonban nem kívánt nyilatkozni.

Ismert celeb próbál fekete mágiával kárt okozni Sarka Katáéknak?

Kata szerint egy ismert hazai celebnő szeretne kárt okozni neki varázslók, kuruzslók, fekete mágia segítségével. A hölgy gyakran álneveket is használt álcázásként, és nemcsak Katának, hanem férjének és gyerekeinek is rossz dolgokat kívánt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!