A nyuszis magazinnak dobta le ruháit VV Dóri

VV Dóri nyuszis magazin felnőtt playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt éve bejutott a Playmate of the Year 12 döntőse közé, nemrég pedig a mexikói Playboy-villában járt Török Dóri, akit az ország a Való Világ7-ben ismert meg.

Dóri, akire egyébként alig lehet ráismerni barna hajjal, az RTL Klub kamerái előtt mondta el, hogyan került a venezuelai nyuszis magazinba, és arról is beszélt, ő sem elégedett a testével.

„Ameddig nem csináltattam meg a mellemet, addig annyira szégyellős voltam, hogy a strandon se vetkőztem le. Aztán, amikor meglett a mellem, akkor már nem, de még mindig bennem van ez a szégyenlősség, ami elég furán hangzik ennyi meztelenkedés után" – mondta el, és azt is, hogy egy-egy fotózás előtt nagyon szigorú diétát tart.

Hajléktalan lett a magyar rádiós - Abaházi kis híján feladtahttp://www.life.hu/sztarok/20170125-abahazi-csaba-radios-az-utcan-aludt.htmlEgy éjszakát az utcán töltött Abaházi Csaba, a 103.9 Sláger FM műsorvezetője. A földön aludt mínusz 10 fokban, a célja pedig az volt, hogy így hívja fel a figyelmet azokra, akiknek minden éjjel kint kell aludniuk. TV + SztárokOrigoÍgy kell bohócot csinál a magamutogató üresfejű celebekbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170127-eliza-taylor-cotter-a-visszaterok-sztarja.htmlJennifer Lawrence után ismét nemes ellenfelet kaptak a közösségi média önimádó sztárhölgyei: Eliza Taylor-Cotter személyében itt van a hollywoodi álomgyár újabb megmondóembere! Az RTL Spike-on futó sikersorozat, A visszatérők sztárja az Oscar-díjas színésznőhöz hasonlóan a természetesség híve. Intelligens humorával kíméletlenül kifigurázza Miley Cyrust, Kylie Jennert, illetve a többi magamutogató celebet, akik szerinte téves nőideálokat kreálnak magukból.TV + SztárokOrigoGalambos Lajcsi megszólalt: hazatért Kubából a zenészhttp://www.life.hu/sztarok/20170118-galambos-lajcsi-hazatert-kubabol.htmlHazatért külföldről Lagzi Lajcsi. A zenészt újságírók várták a reptéren. Galambos azt mondja, rossz hatással van az ügy zenei karrierjére. TV + SztárokOrigoHajdú Péter követője buktatta le Sarka Katát - Ügyes!http://www.life.hu/sztarok/20170118-ujra-egyutt-sarka-kata-es-hajdu-peter-ugyanonnan-posztoltak-mindketten.htmlUgyanabból az irodából tett fel a Facebookra fotókat Sarka Kata és Hajdú Péter. Első látásra azt gondolnánk, a (volt) sztárpár a gyerekek miatt, esetleg békülési szándékkal találkozott, de egy szemfüles kommentelő kiszúrta, hogy valami nem stimmel a képekkel. TV + Sztárok--Végrendelkezett Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20170118-vegrendelkezett-lagzi-lajcsi-az-edes-eletben.htmlÜgyvédje, Berényi András tanácsára végrendelkezett Galambos Lajos. A jogi szakember azzal érvelt, bármikor, bárkivel történhet baleset vagy betegség, jobb, ha van egy papír. A felvetés először Lajcsit is meglepte, de aztán az Édes élet kameráinak kedvéért számba vette a dolgait. TV + SztárokOrigoSzexi pizsamában kacérkodik Sarka Kata - De ki készítette a fotót?http://www.life.hu/sztarok/20170108-szexi-pizsamaban-pozol-sarka-kata-vasarnap-reggel.htmlA szombati bikinis fotó után, most egy dögös, pizsamás képpel örvendeztette meg rajongóit Sarka Kata. Hajdú lassan exneje elemében van. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.