Győzike kidolgozott testét már nemcsak a fitneszversenyeken csodálhatjuk meg, a Playback Párbaj ma esti részében hófehér bugyiban, latexköpenybe bújva bűvöli a közönséget. A showman produkciója meglehetősen erotikusra sikeredett, nem csoda hát, hogy a műsor háziasszonya, Szabó Zsófi lányos zavarában azt sem tudta, hogy hová nézzen.

A Playback Párbaj az amerikai Lip Sync Battle hazai kiadása, amely az RTL Spike-on is látható. A cél az, hogy a sztárok a lehető leghitelesebben adják elő a kiválasztott énekes produkciót úgy, hogy közben csak tátognak az eredeti dalra, háttértáncosokkal, jelmezekkel megspékelve az előadást.

Forrás: RTL Spike

A roma showman Lady Gaga Alejandro című slágerére tátogva vonaglik a színpadra helyezett ágyon, a kockahasát és „kecses" lábát megvillantva. Csupasz testét csak egy latexköpeny, illetve hófehér croptop és bugyi fedi! A transzvesztita show-ra hajazó produkció csúcspontja, amikor a fekete bőrruhába öltöztetett táncosai fogdossák és rángatják, és amikor már Gáspár Laci sem bírja tovább a látványt, Győzike megadja a kegyelemdöfést: kéjesen végigsimítja a férfi háttértáncosa testét. A mozdulatsor olyan élethűre sikeredett, hogy Szabó Zsófi egyenesen belepirul, és lányos zavarában azt sem tudja, hová nézzen.

Forrás: RTL Spike

Nagyon élveztem a műsort, bár bevallom őszintén, hogy a tanga rendesen szorított, féltem is, hogy utána az orvosnál kötök ki. Hogy miért éppen Lady Gaga? Mert kedvelem őt, szerintem egy remek karakter, akit jól lehet utánozni!" – nyilatkozta produkciójáról Győzi a műsor felvétele után.

Forrás: RTL Spike

Ezen az estén a könnyek is főszerepet kapnak: Aurelio Eros Ramazotti Piu che poi című örökzöldjét előadva zokogásban tör ki.