Kylie Minogue szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Minogue nem sokat gondolkodott: azonnal kirakta a közös londoni otthonukból a férfit. Vajon mitől kapta fel ennyire a vizet?

Nemrégen még Kylie közelgő esküvőjéről szóltak a hírek, amelyre az énekesnő nagyon készült. Azt is elárulta, hogy szeretné felvenni leendő férje nevét a szertartás után.

Az egykori álompár: Kylie Minogue és Joshua Sasse Forrás: NORTHFOTO/Doug Peters/EMPICS Entertainment/

Úgy tűnt, felhőtlen szerelmüket még a korkülönbség sem mérgezte meg, pedig 19 év volt közöttük. De vajon mi okozta akkor a szakítást?

"Nem bízom már benne" – jelentette ki egyszerűen a sztár.

Kiderült, hogy vőlegénye, a 29 éves Joshua Sasse túlságosan közeli viszonyba került egy 34 éves spanyol színésznővel, Marta Milannal.

Thank you @EricHowell for gifting me with #Strangers .. Excited for what's to come ..

Marta Martita M (@martamilans) által közzétett fénykép,


Kylie úgy gondolja, hogy a brit színész meg is csalta őt a fiatal szépséggel. Már hetek óta szinte folyamatos a vita kettejük között, ezért a szakítás mellett döntött – írta meg a The Sun.

A szexi sztár közzé is tett egy posztot a közösségi oldalán, amelyben megerősíti, hogy elválnak útjaik Joshua Sasse-szal, és megköszöni a rajongók kedvességét, együttérzését. 5 óra alatt 21 ezer kedvelés érkezett. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy mindenki az énekesnő mellett áll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.