Ónodi Eszter titkolt hobbijáról mesélt: internetes játéknak hódol

Fotó: Origo -
hobbi titok Ónodi Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szereti új szerepben kipróbálni magát Ónodi Eszter, a sorozatokon, filmeken és színházi szerepeken kívül egy számára eddig idegen területre tévedt a színésznő. Erről is mesélt, valamint azt is megosztotta, hogy mi a legtitkosabb hobbija.

A szereplés mellett Ónodi Eszter életében az anyaság és a sport is kulcsfontosságú. Nagyon odafigyel az erőnlétére, leginkább futással vezeti le az energiáit, ugyanis áprilisban félmaratonra készül. A színházban azonban most egy kis szünet következik, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne dolga a színésznőnek. Teljesen új szerepben próbálta ki magát.

Ónodi Eszter szeret új dolgokat kipróbálni Fotó: Origo

„Eddig sajnos nem tudtam kiteljesedni zenei területen, amikor mégis megtalált egy-egy olyan szerep, akkor nem igazán voltak sikerélményeim. Most végre megtört ez az „átok" és több, különböző műfajú zenei esten és koncerten is felléptem. Az egyik legizgalmasabb egy rock emlékkoncert volt, ahol felejtheteten élményekkel gazdagodtam.

Sosem gondoltam volna, hogy egyszer például punkrock dalokat fogok énekelni, de nagyon élveztem,

valószínűleg korábban ezt nem tudtam volna így megélni, ehhez kellett, hogy érjek még. Szerencsére eddig nagyon pozitívak a visszajelzések, és már vannak további felkéréseim is" - árulta el Eszter, aki emellett azt is elmondta, mi a legtitkosabb hobbija. „Valószínűleg nem gondolnák elsőre az emberek, de imádok az interneten szókirakót játszani, ez mindig kikapcsol és élvezem, hogy versenyezhetek a virtuális játékostársaimmal" - vallotta be a gyönyörű színésznő, aki a Playboy Man of the Year múzsa kategóriájának jelöltje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.