A 23 éves nő kegyetlen gyilkosság miatt került börtönbe, de a fegyházban is csak a gond van vele: női rabtársaival bújt ágyba, ezért átszállították a férfiakhoz. 

A 23 éves Paris Green 2013-ban került börtönbe, miután két társával meggyilkoltak egy férfit. A 45 éves Robert Shanklandet meghívták Green házibulijába, majd ott került sor a kivégzésére is: megverték, megkínozták, felakasztották, egy sodrófával szexuálisan zaklatták, majd végeztek vele. 

Paris Green, aki eredetileg Peter Laingként született, nemátalakító műtétre vár, ezért kérvényezte, hogy a női börtönben tölthesse le a rá váró 18 évnyi büntetést. Az engedélyt megkapta, de nem sokkal később mégis a férfiak közé kellett szállítani. 

Rabtársaival szexelt a női börtön egyik rabjaForrás: Thinkstock

Állítólag több női rabtársával is szexuális kapcsolatba került, és többszöri figyelmeztetésre sem hagyott fel a szabályszegéssel. A börtön vezetősége megelégelte az elítélt viselkedését, ezért átszállították a férfiak közé. 

A meggyilkolt férfi nővére, Pauline Bell szerint Green semmilyen átalakító műtétre nem készül, egyszerűen csak szórakozik a rendszerrel, hogy neki a lehető legkényelmesebb legyen – írta meg a DailyStar

A közelmúltban egy börtönőrt is leültettek, amiért az egyik rab spermáját próbálta kicsempészni a fegyház épületéből.