Leültették a spermacsempész börtönőrt

Forrás: Northfoto -
börtönőr börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Börtönbe került az a börtönőr, aki spermát akart kicsempészni a fegyház épületéből. 

Alison Sharplest 9 hónap börtönbüntetésre ítélték, mert a nő spermát próbált kicsempészni a fegyházból. A 46 éves börtönőr és az egyik rab, Marvin Berkeley egymásba szerettek. Az őr azt is elhatározta, hogy gyermeket szeretne a raboskodó szerelmétől, de mivel fizikai kontaktus nem lehet közöttük, ezért kénytelen más úton megtermékenyülni a férfitól.

Alison Sharples Forrás: Northfoto

Ezért szerette volna Marvin spermáját kicsempészni egy fecskendőben, de a rutinvizsgálat során lebukott a tervével. Alison próbálta hazugsággal leplezni a titkát, de a házkutatás során felfedezték Berkeley szerelmes leveleit is, így nem tudták tovább tagadni az érzelmeiket.

"A vádlott és a rab kapcsolata annak ellenére volt intim és titkos, hogy soha nem volt köztük fizikális kapcsolat. Ez azonban bőven átlépi azt a határt, ami egy alkalmazott és egy fogoly között létrejöhet" - jelentette ki a bíróságon az ügyész, majd 9 hónap börtönre ítélték Alisont. - írta meg a TheSun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.