Angelina Jolie helyett Alicia Vikander lesz Lara Croft

Forrás: Instagram/aliciavikanderdaily -
Alicia Vikander Lara Croft Tomb Raider Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dán lány című film főszereplője léphet Angelina Jolie helyébe: ő kapta meg ugyanis a Tomb Raider című film főszerepét. Alicia Vikander lesz Lara Croft!

Újabb rész készül a Tomb Raider című filmből, de a főszereplő nem marad a régi. Angelina Jolie-t leváltották, hiszen érthető okokból ő már nem tudná eljátszani ezt a szerepet, és valószínűleg nem is vállalná. A színésznő helyett A dán lány főszereplője alakítja majd a film főhősét.

Alicia Vikander, az új Lara Croft Forrás: Instagram/aliciavikanderdaily

Sokan ácsingóztak Lara Croft karaktere után, de végül Alicia Vikander lett a befutó. Ő váltja Angelina Jolie-t az akciófilmben, és már össze is lehet hasonlítani, melyik színésznőnek állt jobban ez a szerep. Megjelentek ugyanis az első képek a forgatásról, világosan látszik, hogy Alicia rengeteget edzett azért, hogy hiteles legyen Lara Croft bőrébe bújva. A svéd színésznő egyébként egyre több szerepet kap, és eddig mindegyikben nagyon jól alakított. Kíváncsian várjuk, milyen lesz Lara Croftként, a képek mindenesetre meggyőzőek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.