Hihetetlen titok derült ki Selena Gomez és The Weeknd kapcsolatáról

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
Selena Gomez szerelem The Weeknd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban egy olyan fotó került napvilágra, amely elképesztő hasonlóságot mutat Selena Gomez szülei és az ő kapcsolata között. Most már teljesen egyértelmű, miért ennyire szoros köztük a kötelék.

Ugyan a fiatal pár nem győzi hangoztatni, hogy mennyire szerelmesek egymásba, nem mindenki hitte el, hogy kapcsolatuk nem csupán fellángolás. Ám a közelmúltban napvilágra került kép egyértelművé tett mindent, gyakorlatilag mindannyiunknak leesett az álla.

Selena Gomez jogosan imádja új kedvesét Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Szokták mondani, hogy az ember tudat alatt mindig a családi mintának megfelelően választ partnert, de Selena és The Weeknd esetében ez olyan mértékig igaz, hogy szinte már hátborzongató. Íme a fotó, ami mindenkit megdöbbentett:

fuck // @selfenty

Selena & Justin Updates™ (@jelenasenergy) által közzétett fénykép,

Egy lelkes rajongónak köszönhetjük az összehasonlítást, hiszen ő fedezte fel Selena kisbaba kori képét. Talán azért nem maradt együtt Justin Bieber és az énekesnő, mert nem stimmelt a családi összkép? Vajon valóban karmikus kapcsolat van közöttük?

Jakupcsek Gabriellát akarták Gundel Takács Gábor helyére?http://www.life.hu/sztarok/20170207-allitolag-jakupcsek-gabriellat-akartak-gundel-takacs-helyere.htmlGundel Takács Gábor felmondott a közmédiánál, az erről szóló hírek alig egy hete láttak napvilágot. A csatorna keresi a műsorvezető utódját, egyes értesülések azt állítják, hogy Jakupcsek Gabriella neve is felmerült.TV + Sztárok--Élő adásban gyulladt ki a Sztárban sztár +1 kicsi díszlete http://www.life.hu/sztarok/20170207-kigyulladt-a-sztarban-sztar-1-kicsi-diszlete.htmlA Sztárban sztár + 1 kicsi döntője lezárult, Pál Dénes és Vivien kerültek ki győztesen a versenyből. Ünneplésüket azonban egy kis riadalom szakította félbe: élő adásban gyulladt ki a TV2 díszlete. TV + SztárokOrigoRudolf Péter fia egy súlyos sérülés miatt adta fel zenei karrierjéthttp://www.life.hu/sztarok/20170207-rudolf-peter-fianak-egy-serules-miatt-kellett-feladnia-a-zenei-karriert.htmlNem valósíthatta meg a zeneszerzésről szőtt álmait Rudolf Péter fia, egy sérülés miatt ugyanis fel kellett adnia ezt a pályát. Azért még mindannyian reménykednek, hogy nem végleges a búcsú, bár azóta új megvalósítandó álmokat talált magának Olivér. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoGábor Zsazsát megerőszakolta férje – így esett teherbe a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170207-gabor-zsazsa-megeroszakoltak-ferje-terhes-lett.htmlGábor Zsazsa néhány hónappal a századik születésnapja előtt hunyt el amerikai otthonában. Férje, Frederic von Anhalt még halála után is egykori szerelme akaratát szeretné beteljesíteni: mindenáron Magyarországon temetné el. Vajon a herceg tudott arról, hogy a dívát a Hilton-lánc örököse megerőszakolta, és így esett teherbe? TV + SztárokOrigoKeleti Györgyi fotóival hirdetett egy német bordélyházhttp://www.life.hu/sztarok/20170207-keleti-gyorgyi-kepeivel-hirdetett-egy-nemet-bordelyhaz.htmlNémet bordélyház oldalán tűnt fel Keleti Györgyi, vagy legalábbis a fotói. Az egykori playmate Vivien néven jelent meg a honlapon, és hétvégén 12 órára közel 1 millió forintba kerülnek a szolgáltatásai. A sztár azt nyilatkozta, hogy a fotókat egy ügynökség készítette, az, hogy mire használják fel, nem érdekli. TV + Sztárok--Megcsalják vagy sem? Pirner Alma magánnyomozót fogadotthttp://www.life.hu/sztarok/20170207-pirner-alma-magannyomozot-fogadott.htmlPirner Almának rossz érzései támadtak egy korábbi kapcsolatában, úgy gondolta, párja megcsalja őt. Már majd beleőrült a bizonytalanságba, ezért a végére akart járni a dolgoknak: magánnyomozót fogadott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.