Nem valósíthatta meg a zeneszerzésről szőtt álmait Rudolf Péter fia, egy sérülés miatt ugyanis fel kellett adnia ezt a pályát. Azért még mindannyian reménykednek, hogy nem végleges a búcsú, bár azóta új megvalósítandó álmokat talált magának Olivér.

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter közös fia zenésznek készült, ám sajnos ezt az álmát fel kellett adnia. Olivér hiába indult el ezen az úton határozottan, a sors közbeszólt. Egy tragikus sérülés miatt nem folytathatta a zeneszerző és gitár szakot, végül a filmezésben találta meg a számításait.

Rudolf Péter fiának fel kellett adnia a zenei karrierjétFotó: Hirling Bálint - Origo

"A fiam sokáig zenésznek készült. Londonba fel is vették zeneszerző és gitár szakra, aztán mégis a filmes világban találta meg önmagát. Ennek egy speciális története van, amiben az is benne van, hogy az ő keze tönkrement. Még reménykedik és reménykedünk benne, hogy nem kell feladnia, hiszen csodás dalokat ír. Majd talán a saját filmjéhez írhatja, hiszen most filmrendező szakon van" – idézi a Blikk Rudolf Péter szavait. A színész Veiszer Alinda műsorában beszélt fia tragikus sérüléséről. Olivér kiskora óta zenei pályára készült, de a baleset után kénytelen volt változtatni. Jelenleg a Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanul rendezőnek, Mirha című kisjátékfilmjével már be is mutatkozott. Testvére, Szonja játszotta a főszerepet, Rudolf Péter azonban nem biztos abban, hogy szívesen szerepelne fia egy alkotásában. "Ha a fiam ezt jónak látná, akkor elmennék, de nagyon félnék. Ez egy nagyon komplikált helyzet lenne a gyerekemmel, nem tudom, ez hogy menne" – mondta a színész.