Az már egy ideje biztos, hogy menthetetlen Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata, bár sokan szurkoltak nekik, ők a szétválás mellett döntöttek. Sarka Kata teljesen új életet kezdett, és ugyan eddig tagadta, hogy új párja volna, lefotózták egy férfival, aki állítólag az új szerelme. Hajdú Pétert nem lepte meg a hír.

Nem beszéltek arról, miért romlott meg a kapcsolatuk, csak annyi biztos, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter már nincsenek együtt, és valószínűleg nem is lesznek. Kata elköltözött otthonról, és új életet kezdett, ám azt végig tagadta, hogy új kapcsolata lenne, Hajdú Péter állítólagos barátnőjéről azonban gyakran nyilatkozott: "Apránként kezdtem beadagolni a gyerekeknek, hogy az apjuknak új barátnője van, és idővel nekem is lesz új párom" – nyilatkozta korábban Kata, és úgy tűnik, ez az idő el is érkezett.

Kiderült, kibe szerelmes Sarka KataForrás: Facebook/Sarka Kata

Sokszor röppent fel a hír arról, hogy Sarka Katának is van férfi az életében, a Story pedig azt is tudni véli, hogy ki az újdonsült barát: egy bizonyos B. István nevű üzletember udvarol a műsorvezetőnek. Az állítólagos románcot fotókkal is bizonyította a lap, ráadásul Hajdú Péter is megszólalt a viszonnyal kapcsolatban, bár ő korábban nem akart Kata lehetséges új barátjáról beszélni, most mégis megtette. "Nem lep meg a hír" – mondta a magazinnak a tévés. Állítólag Katához esténként érkezik az új lovag, és nagyon sokszor látták már őket együtt.

Sarka Kata közösségi oldalán reagált volt férje reakciójára. Itt elolvasatod a részleteket.