A fiatal nő a macskájával utazta be a világot: Fotók!

fotók világkörüli út macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kalózlány nem mindennapi döntést hozott: hajóval utazta be a fél világot, és ráadásul még a macskáját is magával vitte úti társnak.

Clark és Amelia együtt vágtak neki a világkörüli útnak, és egyáltalán nem bánták meg. A fiatal nő 6 hónapos korában bukkant rá Ameliara, és azóta elválaszthatatlan párok.

Körbe utazták Mexikó és Közép-Amerika partjait, illetve a Csendes-Óceán déli partjának egy részét. A kalandjaikról számos fotó készült, szebbnél-szebb környezetben örökítették meg a soha vissza nem térő pillanatokat.

Azt gondolnánk, hogy a cica egyáltalán nem élvezte a vizes közegben való bóklászást, de a gazdájától azt is megtudtuk, hogy Amelia kifejezetten szereti a vizet, sőt még halászatban is jeleskedik.

A lány üzenete ezzel a világnak: "élni és élni hagyni" - szeressük a természetet, a szép közeget ami körbeölel minket, és a benne élő élőlényeket is, akik ugyanúgy a világ szerves részei, mint mi.

/1702/L_tt_201729115153
Erőteljes fotósorozat: az indonéz transznemű emberek mindennapjaihttp://www.life.hu/intim/20170207-az-indonez-transznemuek-vilaga.htmlIndonéziában külön közössége van a transznemű embereknek, de teljes biztonságban soha nem érezhetik magukat. El kell tűrniük az állandó gúnyolódást és megaláztatásokat, szinte senkiben nem bízhatnak: a fotósnak azonban betekintést engedtek az életükbe. Így élnek a wariák. Intim--Csigalépcsők varázslata - Káprázatos fotósorozathttp://www.life.hu/otthon/20170126-maria-pasvantova-fotosorozata-csigalepcsokrol.htmlEgy csigalépcső a funkcióján túl igazi gyöngyszeme, kiegészítője lehet egy lakásnak. A müncheni székhelyű szabadúszó fotós, Maria Pasvantova is meglátta a csigalépcsőkben rejlő varázslatot, amit fotósorozatában meg is örökített az utókor számára. OtthonOrigoEz az igazi szerelem: Fotósorozat!http://www.life.hu/intim/20170126-ilyen-az-igazi-szerelem.htmlTitkon mindannyian arra vágyunk, hogy legyen valaki, aki végig kísér minket az életünk útján. De vajon mi kell ahhoz, hogy egy jó kapcsolat örökké tartson? IntimThinkstockFotósorozat: ilyen lesz az arckifejezésed, ha szélgépet tolnak elédhttp://www.life.hu/kult/20170123-szelgep-elott-fotoztak-az-embereket-vicces-sorozat.htmlA litván fotós legújabb projektjében egy szélgépé a főszerep, és azoké az embereké, akik nem féltek röhejesen kinézni. Tadas Cerniauskas úgy fotózta az embereket, hogy közben az orkán erejű széllel kellett szembenézniük: senkinek nem volt rendezett az ábrázata. KultOrigoEzek 2016 legforróbb mellei: Fotósorozat!http://www.life.hu/intim/20161215-2016-legszebb-mellei.htmlA 2016-os év is bőven tartogatott számunkra irigylésre méltó formákat, mi pedig összegyűjtöttük az év legszebb melleit. Intim--Saját otthonukban készítettek intim fotósorozatot a modellekrőlhttp://www.life.hu/trend/20161122-fotosorozat-keszult-a-modellekrol-sajat-otthonukban.htmlSiker és csillogás veszi körül a népszerű modelleket, akik elérhetetlennek tűnnek a reklámfotókon, vagy egy-egy eseményen. Mindez azonban megváltozik, ha abban a környezetben fotózzák őket, ahol felnőttek, vagy ahol a mindennapjaikat töltik! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.