A rusnyázó műsorvezető csupasz fenekét mutogatta

Forrás: Youtube/Alföld Tv -
Alföld Tv TV2 Megyeri Csilla fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megyeri Csilla egy nap alatt lett igazi híresség: az Alföld TV egyik műsorában elhangzott konferálása miatt, miszerint a szép nők sikeresebbek, mint rusnyább társaik. Kiderült, hogy a TV2 egyik műsorában már korábban elindult Csilla karrierje: fenekét mutogatta. 

Az Alföld TV egyik műsorában igen érdekes felkonf hangzott el Megyeri Csilla szájából. Ez egycsapásra híressé tette a műsorvezetőt. A kérdéses felvezető szövegben ugyanis az hangzik el, hogy a szép nők kreatívabbak és sikeresebbek, mint a kevésbé dekoratív társaik.

Megyeri Csillának a TV2-n indult a karrierje Forrás: Youtube/Alföld Tv

"Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy

miért is kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint a rusnyább társaink?"

hangzott pontosan a szöveg. Ennek hatására Megyeri Csilla egyéb műsorai, szövegei és szereplései is előkerültek, az internetezők pedig egy igazi gyöngyszemre is rábukkantak.

Megyeri Csilla feneke Forrás: Youtube

Évekkel ezelőtt ugyanis Csilla a TV2 műsorában vendégeskedett, melynek Majka volt a házigazdája, és mint szép és sikeres, de nem szégyenlős nő hosszabb győzködés nélkül mutatta meg a nézőknek tangás fenekét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.