Megyeri Csilla egy nap alatt lett igazi híresség: az Alföld TV egyik műsorában elhangzott konferálása miatt, miszerint a szép nők sikeresebbek, mint rusnyább társaik. Kiderült, hogy a TV2 egyik műsorában már korábban elindult Csilla karrierje: fenekét mutogatta. 

Az Alföld TV egyik műsorában igen érdekes felkonf hangzott el Megyeri Csilla szájából. Ez egycsapásra híressé tette a műsorvezetőt. A kérdéses felvezető szövegben ugyanis az hangzik el, hogy a szép nők kreatívabbak és sikeresebbek, mint a kevésbé dekoratív társaik. 

Megyeri Csillának a TV2-n indult a karrierjeForrás: Youtube/Alföld Tv

"Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy miért is kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint a rusnyább társaink?" hangzott pontosan a szöveg. Ennek hatására Megyeri Csilla egyéb műsorai, szövegei és szereplései is előkerültek, az internetezők pedig egy igazi gyöngyszemre is rábukkantak. 

Megyeri Csilla fenekeForrás: Youtube

Évekkel ezelőtt ugyanis Csilla a TV2 műsorában vendégeskedett, melynek Majka volt a házigazdája, és mint szép és sikeres, de nem szégyenlős nő hosszabb győzködés nélkül mutatta meg a nézőknek tangás fenekét.